- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
forras2 #49070 üzenetére
Melyiket ajánljátok inkább, melyik a jobb, az amcsi forgótornyos TD vonal, vagy a fix tornyos?
Regebben irogattam mindenfele hulyeseget roluk, lusta vagyok egyesevel linkelni.
T7-tol felfele a fixtornyuak nagyobbat birnak odasozni, mint a forgotornyuak. (felteve, ha eltalaljak a celpontot. Nemet TDk JOVAL pontosabbak.)
Forgotornyuaknal viszont a torony forgatas nem reseteli a periszkopot+alcat, mig a fixtornyuval rafordulashoz szukseges lanctalp mozditas igen.Nekem inkabb a nemet TDk fekszenek, aztan az amerikaiak.
Franciakat nem birtam megszeretni, most a szovjetekkel probalkozom, de egyelore nem lettunk baratok a SU-85 meg SU-100-zal.
Lomha T5+ angolokra viszont nem vagyok vevo.
Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest