Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
bullseye #48217 üzenetére
100%-os legényekkel, de venti nélkül 34.06 vs 48.60 a rld, viszont elvi átlag 1440 vs 1920 dmg egy sorozattal. Egy-kettő amolyan "csak nézek, hova ment ez a kör szélére mellé" és lepattanó szokott lenni, de úgy is elvi átlag 1280-1560 dmg, amivel egyedül vagy egy lövésnyi segítséggel az egy IS-3.
A papírpáncéljával nagyon taktikusan kell játszani, időzítés és helyezkedés nagyon fontos támadásnál. Figyelni, hogy mikor lőtték el magukat (pl. IS3-nál nem mindegy, hogy 1-et vagy 2-t vihet be neked, amíg kiszeded); vagy sniperkedni, vagy elég közel lenni ahhoz, hogy minden lövésed fájjon nekik, de mégis biztonságban, figyelve, hogy mástól, máshonnan ne kapj lövést, rádlőhet-e az arty, amíg leradírozod a célpontot.
Amint a tárat ellőtted, visszavonulni amíg tölt - hajtépés. Néha távolból nézed, hogy milyen szép célpontok lennének ott, s pont mire újratöltesz, fedezékbe mennek, eltűnnek, vagy kilövik őket...
Mivel az újratöltési időre vadásznak az ellenfelek, néha ha nem tudsz elmenekülni, érdemes blöffölni. Fedezék szélénél oda-vissza mozogni, provokálni, mintha arra várnál, hogy ellőjék magukat, hogy bevihesd nekik a lövéseket. Volt, hogy így ketten tartottunk Airfielden két szemközti sziklát 4 ellenében, amíg az a 48.6s nagy nehezen letelt...Ennél nagyon fontos, hogy ne támadj egyedül (ld fenti, ellövik maguk másra, illetve ha életben maradna a célpont, az a még egy lövés bevitele), s mindig tervezd meg a (biztonságos! ne szorítsd magad sarokba) menekülési útvonalat, s csak jóval arrébb, artytól védve tölts. Néha ebben a holtidőben át is lehet rohanni a szélen a túlsó szárnyra segíteni.
Ezért persze sötétebb csapattársaktól kapod is a hideget-meleget, hogy camper, leecher, parasite, noob, coward, running away, kedves honfitársaink hibás angolsággal egy f..k your wh..e mothert is benyögnek. Tegnap is volt pár ilyen vicces, egyikben egy E75 szapult, meg noobozott a maga 49%-ával, aztán csata után láttam, hogy a 3k dmg-emmel szemben ő volt 600-valamennyi... Még szebb, amikor egy Type59 akarta nekem nagyon megmondani, hogy mit csináljak, meg hogy hülye noob vagyok. Utánam halt meg, kempelt. Én csináltam 4500 dmg fölött és pár def pont; ő összesen 311 dmg-et csinált.. nókomment...
Szerk:
Remusz: még szép, hogy áprilisi tréfa, mint a többi barosmág is az oldalon, meg a szemet szúró photoshoppok... na ne mondd már, hogy ilyen ordenáré nagy baromságokat, mint ez meg a silent mode "BANG!" zászlóval a csőből, egy percig is elhitted?
Tigris2: én inkább úgy mondanám, hogy mivel szemből kemény és pattogós a páncélja, próbálok inkább más pozíciót keresni, oldalról-hátulról már sokkal jobban lehet lőni. S lassan is fordul, így akár két lövést (normál tankkal) is be lehet neki vinni, mire becélozna.
Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest