Aktív témák

• malnabokor

senior tag

válasz Pocok256 #47720 üzenetére

Scoutolásnál majd más jobban kiigazít, ott nincsen hatalmas tapasztalatom alacsonyabb tierbe, a francia ágat csináltam, és az amx 38-40 elég jól páncélozott (és annak megfelelően lassú) a saját tierjében.
    De van az aktív, és passzív scoutolás (amennyire tudom :) )
    -aktívnál mindig mozgásban vagy, próbálod felderíteni az ellenséges tankokat, olyan útvonalakon mozogsz, ahol sok fedezék van, (tehát nem mész ki a mező közepére) - én félköröket szoktam megtenni a pályákon, általában magasabb helyről indulva alacsonyabb felé, hogy ne veszítsek sebességet.
    -passzívnál kiválasztasz egy bokrot, ahonnal rálátásod van az ellenségre, persze a csapatodból is te vagy legközelebb az ellenhez - és meghúzod magad. Fontos, hogy nem szabad se mozognod, se lőnöd, mert akkor elárulod a pozíciódat. Helyette szépen mutatod az ellenséget a társaidnak, akik biztos távból lövik az ellent :)

Kisebb tierben én öszintén a passzívat jobbnak találnám, mert ott még minden tanknak gyors az utántöltése, szóval míg látható vagy, addig többet tudnak rád lőni, és valamelyik csak eltalál. Hiába mozogsz.

Artiban szintén nem tudom mivel mész, volt szerencsém mind a SturmPz II-höz, mind az M37-hez. Az M37 az kiváló, 4-es löveg van rajta (ha jól emlékszem) nagyon nagy a sebzése a tierjében :D viszont az 50-80 sebzéseket is becsüld meg, mert mondjuk egy KV, amit a csapattársaid szemből sem tudnak vinni, nagy segítség már ha fele életét egyesével leviszed. Stpz is belesebez annyit. Ha meg látsz TD-t, azokat ha felülről megkínálod, akkor erősen megérzik ;) (amúgy M37-el öltem már T28 prototypot is)

Aktív témák

Hirdetés