Aktív témák

• Tenken

őstag

válasz Bingisz #47318 üzenetére

Ennek így komolyan semmi értelme nincs. Régen toltam cs-t. Ott mindegy volt, mert ha többet lőttem/ túléltem és volt elég pénzem a következő körre és ennyi. Hiába volt full balfasz az összes többi, max fogtam magam és kerestem egy másik szervert, ahol volt pár player akikkel érdekesebb volt. Nem volt szükség xp-re.
    Játszottam war3 tft laddert is sokat. Bneten simán jó, hogy volt xp mert azt a győzelmek után kaptad vagy esetleg veszthettél is belőle, így belőve egy körülbelüli szintet ahonnan kaptad az ellenfeleket. Ez is jó volt.

WoT-ban gyakorlatilag nincs értelme az xp-nek. Arra jó, hogy akinek van pénze az fizethessen, hogy hamarabb magasabb szintre kerülhessen. Tulajdonképpen a wg abból él, hogy megpróbálja minél jobban a saját játékának nívóját aláásni.

Biztos velem van a baj, de nekem a korábbi multi-s élményeim mellett ez a mai fizetős koncepció pofátlanságnak és szimpla pénzlehúzásnak tűnik. Lehetne csinálni úgy is, hogy azt érezzem, hogy valóban minőségibb játékélményt kapnék a pénzemért, de itt nem erről van szó.

Valahol meg kell húzni a határt. Ha lesz X-es prémtank, akkor én befejezem a wg-s érdekeltségem. Ezt nyilván nehezebb megtenni olyan esetben, ha már jelentősebb összeget áldozott be valaki, de sajnos szerintem a helyzet csak egyre rosszabb lesz.

Aktív témák

Hirdetés