- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Bingisz #47318 üzenetére
Ennek így komolyan semmi értelme nincs. Régen toltam cs-t. Ott mindegy volt, mert ha többet lőttem/ túléltem és volt elég pénzem a következő körre és ennyi. Hiába volt full balfasz az összes többi, max fogtam magam és kerestem egy másik szervert, ahol volt pár player akikkel érdekesebb volt. Nem volt szükség xp-re.
Játszottam war3 tft laddert is sokat. Bneten simán jó, hogy volt xp mert azt a győzelmek után kaptad vagy esetleg veszthettél is belőle, így belőve egy körülbelüli szintet ahonnan kaptad az ellenfeleket. Ez is jó volt.WoT-ban gyakorlatilag nincs értelme az xp-nek. Arra jó, hogy akinek van pénze az fizethessen, hogy hamarabb magasabb szintre kerülhessen. Tulajdonképpen a wg abból él, hogy megpróbálja minél jobban a saját játékának nívóját aláásni.
Biztos velem van a baj, de nekem a korábbi multi-s élményeim mellett ez a mai fizetős koncepció pofátlanságnak és szimpla pénzlehúzásnak tűnik. Lehetne csinálni úgy is, hogy azt érezzem, hogy valóban minőségibb játékélményt kapnék a pénzemért, de itt nem erről van szó.
Valahol meg kell húzni a határt. Ha lesz X-es prémtank, akkor én befejezem a wg-s érdekeltségem. Ezt nyilván nehezebb megtenni olyan esetben, ha már jelentősebb összeget áldozott be valaki, de sajnos szerintem a helyzet csak egyre rosszabb lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nargile - vízipipa
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest