- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
myckey #46681 üzenetére
Aha, hat akkor eszerint vege a WOT-os palyafutasanak.
Igen, szoktunk szazadozni, ugyanis felvettem egy regi haverom - lehet hogy jatszodtunk 3an egyutt annak idejen - Szecskorol van szo o pont kilepett egy klanbol mert mindig csesztettek hogy mikor legyen ott stb, ugye nalunk ez nem all fenn, es egy masik sracot, nekik van premium es tudtak szazadot csinalni, sot Hatto-nak is szokott lenni neha.
Altalaban nem nyerunk sokat, sztem 10-bol 4 csatat, de volt mar izgalmas csatank, ahol a finomvegyes csapatunk legyozott egy 6 KV1S + 2-3 artybol allo csapatot.
Volt nalunk VK3601 (Gy-Daniel), Cromwell (en), SU100 (Hattorihanso), volt vagy 2 Sportunk is, meg ilyesmi.gy-daniel
Jah, teged nem itt szerveztelek be, veled tiszta veletlenul talalkoztam Dragon Ridge-en, egy magyar nevu srachoz beszeltem, es te feleltel helyetteUI : mostanaban ritkan jatszom, idegesit a sok bena jatekos, 50% nyereseket sem ertem el utobb, jatszodjon es mergelodjon igy a fene, feltettem a Fallout 3-at, ott legalabb nem cigizek minden 20 percben az idegesseg miatt, hanem csak 2 orankent
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ford topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- LG OLED65B49LA 2 Év gyári Garancia
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest