- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
Ma 2 erdekes dolgot is lattam . Az elso : ISU BL10 el megallt teljesen a paja sarkaban , egy Grille seggeben ( egyeduli arty volt ) es nem csinalt semmit , ot vedte
. Minket halomra oltek es amikor mar csak rajta kivul 2 jatekos volt sziveskedett megmozdulni , de mar feleslegesen , rogton szet is kaptak .
De a masik annal erdekesebb eset volt ilyet meg nem is lattam : en Object 704-ben , Live Oakson. Mar az ellen nyeresre alt be is alltak foglalni a bazisunkra 3-an. Szerencsere mar korabban lattam , hogy gaz van nem voltam messze es visszamentem vedeni. 2 lovest is leadtam ezzel csokkentve a foglalast , de sok volt az ellen. Kozben tolonk is beertek foglalni az ellenseghez a csapatbol. Nagyjabol azonosan ment fel a csik , adtam volna le a kovetkezo lovest amikor egy kb. 350 HP-s IS-8 beallt elem kozvetlenul es a testevel vedte a foglalokat , nem engedte , hogy rajuk lassak , megoltem ot , de addigra mindket foglalas lement , dontetlen lett .
Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest