- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Ki talál valami ismerőset a 2. és a 4. oldal között? Igazi WoT fan-oknak, akik GTA-zni is szeretnek.
------------------------------------------------
Tudom, hogy nagy hülyeség, de érdekes dolgot vettem észre a játékban. Már régen cseréltem skin-t a Type 59-en és nagyon rosszul ment vele egy ideje, viszont amikor az előbbi skin új volt, akkor még jól adta. Tegnap felraktam ezt és ez lett az eredmény. Új szakasztársam volt, ráadásul nagyrészt mikrofon nélkül is játszottunk. Érdekes, hogy hoztuk ezt össze. A 28 körből maximum 5x voltunk T10-ben T34-es platoon társammal. Ilyen, amikor a szopóág jobbik oldalán van az ember.
A periszkóp (csigaszem) és a coated optics hatása összeadódik?
(#40554) diegho: Előre is megköszönném a videókat. Már csak azért is, mert megpróbálod javítani a játékosállományt ezzel az oktatással. Én TD helyekre lennék kíváncsi, egyelőre ennyi lenne.
Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Poco F7
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest