- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
gzbotii #31409 üzenetére
Miről beszélsz? Objektív tény, hogy jobb az ágyúja.
BDR 90 DCA 30, tier 7: 135/240, 0,4 acc, 6,32 rof, 2.5 aim
KV1 85 F-30, tier 6: 120/160, 0,42 acc, 12 rof, 2.9 aim.
Nagyobb átütés, nagyobb dmg, pontosabb, gyorsabban céloz. Fedezékből kibújósdihoz sokkal jobb.Saját statisztikám a két tankkal (wotlogger, de ez tartalmazza a régi KV-t is):
KV1 - 58.8% wr, 71.9% hr, 1.32 kr, 629 avg dmg, 1519 eff
BDR - 58.8% wr, 78.8% hr, 1.94 kr, 915 avg dmg, 1597 eff
Egyértelműen látszik a nagyobb dmg hatása.Churchillnél azért tartom jobbnak, mert ha a teste fedezékben van, a tornya jobban páncélozott és pattogósabb; míg a Churchill tornya csak 89mm és függőleges, könnyű átlőni. Az a nagyobb pontossága miatt szvsz távolról jobb.
Más
háháháhá
Mekkora volt ez az előbb. Hummellal Himmelsdorf, ami alapból artyval nem fun. A csapatkiosztás is elég szarul nézett ki, nálunk a top tier 45%-os, náluk pedig egy 5x%-os, valamint volt 60%-os + 57-8%-os platoonban, meg úgy áltagban is jobbak voltak a játékosaik statjai, gondoltam mekkora bukó lesz. Balra elment a többség, néztem is, hogy jobbra gyorsan lecappelnek minket és vége. De nem, a jobboldalt lévők kitartottak egy ideig, és akik jobbról támadtak jöttek, azok inkább a baloldaliakat próbálták bekeríteni, akik közben az ellen bázisnál harcoltak már. Ott elakadtak és kezdtek hullani, én meg másztam utánuk és lőttem, ahogy tudtam, már csak ketten maradtunk egy IS-sel, míg náluk a 60% wr-es T34 + egy E75 volt a két túlélő. Az IS szépen elterelte a figyelmüket, s a vége az lett, hogy kilőttem a T34-et, majd az E75-tel kergetőztem miután az kinyírta az IS-t, és én nyertem
A 60% wr-es T34 még utána küldött is egy üzenetet, hogy "ROT IN CANCER PARASITE SPG SHIT", természetesen magyar volt az illető
Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest