Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

válasz gzbotii #31409 üzenetére

Miről beszélsz? Objektív tény, hogy jobb az ágyúja.

BDR 90 DCA 30, tier 7: 135/240, 0,4 acc, 6,32 rof, 2.5 aim
    KV1 85 F-30, tier 6: 120/160, 0,42 acc, 12 rof, 2.9 aim.
    Nagyobb átütés, nagyobb dmg, pontosabb, gyorsabban céloz. Fedezékből kibújósdihoz sokkal jobb.

Saját statisztikám a két tankkal (wotlogger, de ez tartalmazza a régi KV-t is):
    KV1 - 58.8% wr, 71.9% hr, 1.32 kr, 629 avg dmg, 1519 eff
    BDR - 58.8% wr, 78.8% hr, 1.94 kr, 915 avg dmg, 1597 eff
    Egyértelműen látszik a nagyobb dmg hatása.

Churchillnél azért tartom jobbnak, mert ha a teste fedezékben van, a tornya jobban páncélozott és pattogósabb; míg a Churchill tornya csak 89mm és függőleges, könnyű átlőni. Az a nagyobb pontossága miatt szvsz távolról jobb.

Más
    háháháhá
    Mekkora volt ez az előbb. Hummellal Himmelsdorf, ami alapból artyval nem fun. A csapatkiosztás is elég szarul nézett ki, nálunk a top tier 45%-os, náluk pedig egy 5x%-os, valamint volt 60%-os + 57-8%-os platoonban, meg úgy áltagban is jobbak voltak a játékosaik statjai, gondoltam mekkora bukó lesz. Balra elment a többség, néztem is, hogy jobbra gyorsan lecappelnek minket és vége. De nem, a jobboldalt lévők kitartottak egy ideig, és akik jobbról támadtak jöttek, azok inkább a baloldaliakat próbálták bekeríteni, akik közben az ellen bázisnál harcoltak már. Ott elakadtak és kezdtek hullani, én meg másztam utánuk és lőttem, ahogy tudtam, már csak ketten maradtunk egy IS-sel, míg náluk a 60% wr-es T34 + egy E75 volt a két túlélő. Az IS szépen elterelte a figyelmüket, s a vége az lett, hogy kilőttem a T34-et, majd az E75-tel kergetőztem miután az kinyírta az IS-t, és én nyertem :))
    A 60% wr-es T34 még utána küldött is egy üzenetet, hogy "ROT IN CANCER PARASITE SPG SHIT", természetesen magyar volt az illető :)

Aktív témák