Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz Atlantis #31302 üzenetére

Igen, a gyenge páncél meg a gyúlékonyság feltűnt, nem volt nehéz észrevennem, de olyan dög lassú, hogy annyi szent. :D

Annyira bosszantó azonban, hogy Dragon Ridge-en pl. ha nem a megszokott középső folyosóra megyek, hanem körbe a túlszélre, onnan védeni, és ott jött egy IS-3, egy Type59 meg egy KV-5. Egyedül voltam ellenük, persze, hogy áttörtek, megkerültek, aztán hátulról könnyű préda voltam. Következőre ugyanígy tettem, szakaszban nyomtam egy barátommal, ő IS-3-mal volt. Persze jött arra három hatos és kész. A többiek meg nooboztak meg oltottak folyamatosan.

Más: lehet azt is okosan... M3 Light + M3 Light + még két gyorsabb 4-es tankrombolóval Steppes mapon volt csata ütközet. Mi kezdtünk alulról, lerohantuk a bázist, E1-be meg a szokásos nehéztank apparátus ment. Javában foglaltunk, mire abban a szektorban kigyilkoltak mindenkit (12>5-re álltak nyerésre). megindultak felénk, a két négyes elment feltartani őket, mi ketten foglaltunk tovább keringőzve ötvennel. :D Megcsináltuk. ;)

HGyu

Aktív témák