- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
myckey #31018 üzenetére
Ajnározzuk még kicsit
Következő csata:Victory! Map: Arctic Region 2012. december 27. 22:19:00
Vehicle: Matilda
Exp: 1 584 (Fine: 6) + Credits: 19 193 (Fine: 780)
Achievements: : Steel Wall, Cool-Headed, SpartanA páncélzata igen jó. Egyedüli negatívum tényleg csak az alacsony végsebesség. Ezt a csatát 10 (tíz) hp-vel éltem túl. Egyedül csak egy Hetzer tudott sebezni, HEAT-tel, egyszer. Pedig volt, hogy 3-4-en rontottak rám, leszakadt lánccal rostokolva
A Valentine-nal az a bajom, hogy még semmi pozitív dolgot nem találtam benne.. Lassú az is, de a páncélzat nem hatékony. A lövegek lassan céloznak, nem túl pontosak és nagyon! gyenge a RoF. Mind a 6 fontosra, mind a 75 mm-esre igaz ez. Egyszerűen nem érsz oda vele sehova, úgyhogy marad elsődleges taktikaként a védekezés.. Amiben sajna szintén nem jó, mert DpM-ből bármi megesz, esélytelen vele pozíciót tartani.. Szóval egyáltalán nem tudom mire lenne jó, hogy lehet jól használni. Ha van valakinek tippje meghallgatom, bár szerintem tényleg csak egy kis buff segítene rajta. Javított tűzgyorsasággal én már kiegyeznék.
Az előző csatához a replay itt: Matilda - Murovanka - 9 kill - Win
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Nők, nőügyek (18+)
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest