- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én költök másra is (főleg Steam-en veszek játékokat, de azért akad néha új cím is ami érdekel és dobozosan van meg, pl: Skyrim, Diablo 3, Battlefield 3, stb), meg a WoT-ra is költök, de ide csak a prémiumot veszem.
Nem tudok túl sokat játszani vele, ezért egy örökkévalóság lenne a dolgokat kifejleszteni, ezért veszem a prémiumot. De azért egy drágább tankra összeszedni a kreditet így is vért izzadós dolog, ezért gondoltam egy olcsóbb prémium tankra farmoláshoz... de az ilyen 20-30k tiszta hasznok nekem soványak, KV-4-el is simán összeszedek ennyit, meg egy jobb körben az M18 Hellcat is domborít így (persze mind prémiummal). Most mentünk egy kört amiben lőttem kb 10 db lőszert és el is pusztultam, de 47k kredit jött (2200 okozott dmg) és 21k volt a javítás meg a lőszer. Biztos a Super Pershing még durvábban hozná a pénzt ha mellé van prémium előfizu is, de én úgy gondolom, hogy egy szaros in-game tárgyért nem fizetek majdnem tízezer forintot.
Egy nyomi karácsonyi akciós tier 6 tank is több 5 ezer forintnál. Biztos a szar EUR - HUF váltás is közrejátszik, de akkor is.
Most mennek a Steam-es akciók, múltkor vettem Red Orchestra 2-t (free weekend alatt) akciós 4,5 EUR áron és sokkal többet ér számomra, mint itt egy prémium tank ennél tízszer drágábban. De egy teljesen új videojáték is 20-25 EUR Steam akcióban (pl: Dishonored), ennyiért meg nem is kapsz rendes farmolásra való prémium tankot.
Aktív témák
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- E-roller topik
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest