- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
(#49978) Plokijuma válasza Dobi 562 (#49974) üzenetére 2012-05-19 09:42:12
"Statok alapján nem tűnik különlegesnek, szinte megegyezik a német PzKpfw III/IV legfőbb adataival (minimálisan több páncél oldalt, azonos löveg(tűzgyorsaság, damage, pen), azonos súly, valamivel gyengébb motor)"
Ami a nagy előnye a pz III/IV-hez képest az a 60km/h végsebesség, döntött páncéllemezek, 610Hp. Tier 5 környékén sok tapasztalatlan játékossal lehet összefutni, nekik sok-sok sebzést bevinni. Számomra eddig tökéletes farmtank és a játékot is nagyon élvezem vele.
(#26) Murder3: Nekem a Párduc az egyik kedvenc tankom (volt, mielőtt a Párduc II-őt ki nem próbáltam). Igazából az alacsony végsebességen (és gyúlékonyságon, lőszerrekesz sérülékenységen) kívül nem találtam benne hibát, a szívószál ágyúval nagyon jókat lehet vele mókázni, 4mp-enként csipegetni az ellent jó messziről. Nem egy tipikus med az biztos.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Elden Ring
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest