Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz AlexWolf #28630 üzenetére

El halluf-ban és Redshire-ben mit szeretsz?

(#28617) Djuree: Jöhet mind, de ami utálsz, azt valszeg nem azért utálod, mert mondjuk rondák rajta az épületek, hanem azért, mert fogalmad sincs, merre menj, mit kezdj magaddal. Ennek következményeként születnek a rossz körök, amikor az ember beáll egy hülye helyre. Vagy nagyon elől van, és szarrá lövik, vagy nagyon hátul, és nem veszi ki a részét a csatából, mert fosik tőle, hogy szarrá lövik.

(#28618) Atlantis: Vegyék ki, és kapjunk helyette egy 8-as prémium T-54-et, ami ugyanazt tudja, mint a Type, vagy még többet is. ;]

(#28627) Fel: Szerintem ezt a kettőt kár visszahozni, ahogy a WG-t ismerem, alig változtat rajtuk valamit. Gondolom azért hozzák vissza, mert valaki kisírta nekik. 3 hely baromi kevés, főleg, hogy még ezt a kettőt (káttűt :DDD) is visszahozzák. Ráadásul ha nem is teljesen, akkor alig ér valamit az egész, én soha többet nem akarok Serene Coast-ra, Redshire-re, és a Sivatagi mapokra (El halluf, Sand River) menni. És még így is van egy szép listám, hogy mit szeretnék elkerülni. Ott van még Erlenberg, Fisherman's bay és Siegfried Line. Ha ezek körül 5-öt végleg kikapcsolhatnék, akkor megtapsolnám a wg-t. Az viszont jó ötlet, hogy a köz utált pályákat kiveszik végleg (vagy "újradolgozzák", aztán visszakerülnek :((( ), felér egy kisebb felméréssel.

(#28656) jozefgucci1: Egyetértek veled, valahogy sokkal jobban szerettem menni az ST-I-el, mint az IS-4-el. Ha a játék bedob valamilyen fedezékmentes mapra, akkor egy véletlen rossz mozdulat és annyi 1000 hp-nak. Durva dolog ez a Tier 10, kell egy kis idő, míg megszokja az ember. Erre is jó például a teszt szerver, tökéletes a gyakorlásra.

Aktív témák