- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
Atlantis #28456 üzenetére
Én mindig a célgépet nézem, és a cél gép mindig a következő tank
Így akkor nem tűzök ki nagy célt, és nem lesz rossz érzésem, ha még sem sikerül 7-8-9-es szintű tankokig eljutnom az adott ágon, csak 6-osig
Sosenem úgy állok neki 1 ágnak, hogy én ezen az ágon a 8-as tankot akarom megszerezni, mert akkor 1 örökkévalóságnak fog tűnni, ameddigre meg lesz.
Vagyis ez utúbbra van így, miután igazán ráéreztem mi hogy megy a WoT mezejénNémet ágon a Bison tetszett nekem is, mert az adott csatákba ahova bedobálja sebez a tank, tierjéhez képest nagyokat. De az StPzII az nagyon nem így van már...
Gondoltam rá, hogy megveszem a Wespét, és arról megyek el a grilléhez, de azt mondták többen is, hogy az sem jobb, mint az StPzII.Amcsi TD ágon gondolkodtam én is, de akkor ezzel kapcsolatban megerősítetted az elképzeléseimet
Aktív témák
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest