Hirdetés

Aktív témák

• CptMisi

őstag

Tudom, hogy valakinek úgysem fog tetszeni, nem is csináltam ilyet már egy ideje, de ezt a gyöngyszemet meg KELL osztanom veletek:
    Íme
    Ment VK A-val 815 csatát, hogy miért, azt senki sem tudja, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy nem fejlesztette ki a 105-ös ágyút. Lehet ezt még überelni? Nehezen, de barátunknak sikerült négyzetre emelnie teljesítményét. Egy csapatba kerültünk, és olyan balfaszul viselkedett (AMX 13 75 tőle 5 méterre lőtte ki az összes artynkat/spottolta őket 1 percig, mert barátunk bizony nem forgatja a testét) a TELJESEN ALAP (88as ágyú, alap torony...) VK B-jével, hogy nem bírtam megállni, és megnéztem a statisztikáját, és ekkor lefordultam a székről...743 csata. VK B-vel. Alapon. 240-et sebzett egyébként a csatában.

Napfénysüti: 33-64. helyezett: 750 gold, 17-32. helyezett: 1250 gold, 9-16. 1750, jobb helyezés esetén pénznyeremény.
    Bárki részt vehet ESL-en... Akár itt PH-n is lehet csinálni egy csapatot ingyen, és indulhattok a vasárnapi bajnokságokon. Kell jó taktika és csapatmunka.

Aktív témák