Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Fel #27103 üzenetére

Szegény kisgyerek jól beégette magát. Az amit a másik kis életkorú kommentelő írogat, legalább megér 3 facepalm-ot. :DDD A legnagyobb T8-as persze. Én is akkor kezdtem el játszani, amikor még orosz tankok sem voltak. ;] Nem tudom, ti hogy vagytok vele, szerintem nem ártana egy 14-es korhatár erre a játékra. Az ilyenek 99%-a nem tud játszani, egy olyan 10-12 évesről nem hallottam még, aki tudna valamit. 10 év alatt szvsz annyian nem játszanak, szerintem ilyen idősen még oda sem engedik a szülők a gép közelébe.

Az öngyilkosságokhoz: Tegnap marhára beégtem malinovkán Tigrissel, mert az arty ment ki a víz felé, úgy is tűnt, hogy tuti meghal. Beírom neki, hogy 8.2-től ugyanúgy ki kell majd fizetnie a javítást. Megyek tovább, gondoltam majd megfullad. Hát nem ott volt egy kis teraszon? Ki is lőtt aztán, mivel 0 dmg lett a lövésem, amitől tutira meghalt volna (13F3). Szerencsére a Pantherünk befoglalt, így csak 5 kill 2800 dmg. Bírom mindig az ilyen top gun lövések nem sebeznek, vagy mellé mennek full rászűkült célkeresztnél. :U

Aktív témák

Hirdetés