Aktív témák

• ollie

MODERÁTOR

válasz myckey #25289 üzenetére

Nem véletlen, hogy tegnap este 27% nyerési arányom volt Pz4-gyel. Több vesztes csata is úgy végződött, hogy befoglalta az ellenfél a bázisunkat, én meg túl messze voltam ahhoz, hogy visszaérjek, ezekben jellemzően 1500 felett sebeztem.

A legbosszantóbb az volt, amikor egy saját csapatbeli pz38na rallyzott a bázisunkon, már csak én meg ő voltam, az ellenféltől is ketten (egy arty meg egy tier 3 med). Írtam neki, hogy jöjjön foglalni, de nem, tovább rallyzott a saját bázisunkon. Én kinyírtam az artyt, közben a sajátunkon megjelent a tier 3-as med (ez ugye kb nem tudja átütni a pz38na páncélját), majd kinyírta a pz38-at, és befoglalt. Én 6mp-vel utána tudtam elkezdeni foglalni, és így 1mp-vel maradtam le a döntetlenről. Ha az a marha pz38 jött volna velem foglalni, nyertünk volna (egyébként 2000 körüli sebzésem volt ebben a csatában).

Amúgy nem az a baj, hogy pár száz csata után valaki nem tud játszani, ezért nem is vagyok senkire mérges. Az a baj, ha nem hajlandó megfogadni egy tapasztalt játékos tanácsát, és csak megy a feje után.

(#25290) gzbotii: a KV-2-nek ugyanaz a hullja, mint a KV-1-nek így át kell tudnod ütni az ágyúddal (nyilván nem a stockkal).

Aktív témák

Hirdetés