Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

válasz  myckey

üzenetére myckey

üzenetéreNem véletlen, hogy tegnap este 27% nyerési arányom volt Pz4-gyel. Több vesztes csata is úgy végződött, hogy befoglalta az ellenfél a bázisunkat, én meg túl messze voltam ahhoz, hogy visszaérjek, ezekben jellemzően 1500 felett sebeztem. A legbosszantóbb az volt, amikor egy saját csapatbeli pz38na rallyzott a bázisunkon, már csak én meg ő voltam, az ellenféltől is ketten (egy arty meg egy tier 3 med). Írtam neki, hogy jöjjön foglalni, de nem, tovább rallyzott a saját bázisunkon. Én kinyírtam az artyt, közben a sajátunkon megjelent a tier 3-as med (ez ugye kb nem tudja átütni a pz38na páncélját), majd kinyírta a pz38-at, és befoglalt. Én 6mp-vel utána tudtam elkezdeni foglalni, és így 1mp-vel maradtam le a döntetlenről. Ha az a marha pz38 jött volna velem foglalni, nyertünk volna (egyébként 2000 körüli sebzésem volt ebben a csatában). Amúgy nem az a baj, hogy pár száz csata után valaki nem tud játszani, ezért nem is vagyok senkire mérges. Az a baj, ha nem hajlandó megfogadni egy tapasztalt játékos tanácsát, és csak megy a feje után. (#25290) gzbotii: a KV-2-nek ugyanaz a hullja, mint a KV-1-nek így át kell tudnod ütni az ágyúddal (nyilván nem a stockkal). 
Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest