- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Tegnapi élménybeszámoló
Tier 1 és 3 között az angol tankokkal semmi sem jött össze. Nem kicset lettem agyilag felcseszve.
Ezek után mentem tier 4-est (PZ III) = 7 győzelem 8-ból. Olyan érzésem volt, mintha idegből most valahogy jobban menne a játék, mint amikor nyugodt vagyok.
Ezek után mentem tier 6-ost (Vegyesen) = 9 győzelem 10 ből. Továbbra is idegből mentem. Még akkor sem nyugodtam, le amikor kiléptem a játékból
De legalább a végére jól ment
T-34-85-tel megfutottam az eddigi legélvezetesebb körömet. 18xx XP (igaz nem tudom, hogy ez alap vagy már prémes). Csak 2300 sebzés, de a 6 kill és hogy az ellen összes nagy vasába beleértem, mindent felértékelt. A kis M7-essel is szeretnék ilyen kört menni egyszer
VK 3001 H-val szintén futottam egy fantasztikus kört. T32-vel ketten fogtunk 6 ellenséges tankot (T-43, KV1S,Typ59,IS,M6 stb), de a sértetlen T32 egyszer csak ott hagyott egyedül. A Type 59 és a T43 megzabáltak élve, de előtte mindkettőt leszedtem 250 HP-ra teljesről. Elég időt adtam a 8-as idiótáinknak (leming vonat), hogy foglalással nyerjenek...
Egyik nyert kört úgy kezdtük, hogy megláttam az XVM-et és elkönyveltem, hogy helló kitty lesz, mert ellen csapat fele zöld volt. Nálunk jó ha volt 3 zöld
. Beirtam a chatbe, hogy: "Im ANoobis, tha god of noobs. All follow me to hill". Ebben eddig semmi poén nincs, de abban, hogy egy ismeretlen csapattárs szinte szóról szóra ugyanakkor irta be ugyanezt, az hatalmas volt. Feltételezem, hogy neki is volt Xvm-je
. Szerintetek mi történt? 11-en mentünk fel a Malinovka hegyre a 15-ből. Leszedtek az M36-ban 3 HP-ra ezért onnantól nem törekedtem, hogy én vezessem a leming vonatot, de platoon társ átvette a vezetést és kb 6-an le is zúztuk az ellenfél bázist és az ott campelő profikat.
Összesen 72%-os napot zártam az Eff értékem meg zuhant rendesen, mert nem foglaltam és védeni sem védtem...(idióta számítás...)
Ollie
Mész Te szakaszban is? Ugyanezekkel a gépekkel beszállnék hozzád, mert az M4-et tanulnom kell 105-tel.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest