Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
S.Copperpot
üzenetére
Minden tippet szívesen fogadok. Pláne, ami segít túlélni ezt a hulladékot. Amúgy is tanuló fázisban vagyok, amikor elkezdtem a játékot, öreg gépem volt, 15 fps-sel játszottam, a csata már egy perce tartott, mire betöltődtem
Abba is hagytam. Fél év szünet után, új géppel már jobban megy, de még hurcolom az első párszáz csata statisztikáját. Belekezdtem minden ágba, nincs nagy tapasztalatom semelyikben. Sajnos a tippjeidhez pálya is kell, engem is szokott szívatni a MM, Himmelsdorfban vagy Wideparkban izélhetem a 20 fokos kanyarodási sugaramat
Bár Wideparkban a múltkor csúnyán megleptem egy kempelő SU-101-et, beleálltam a fenekébe, tehetetlen volt. 14--szer lőttem bele, 75% HP-ja elment, mire egy T-32-es megmentette a bőrét.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nikon DSLR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Autós kamera eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Abba is hagytam. Fél év szünet után, új géppel már jobban megy, de még hurcolom az első párszáz csata statisztikáját. Belekezdtem minden ágba, nincs nagy tapasztalatom semelyikben. Sajnos a tippjeidhez pálya is kell, engem is szokott szívatni a MM, Himmelsdorfban vagy Wideparkban izélhetem a 20 fokos kanyarodási sugaramat