Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Plusz mostanában folyamatosan bedobál szerencsétlen egyedülálló (tehát nem platoonban nyomuló) tier 4 pz38-akat tier 9 is4-ek mellé. Arty téren ugyanilyen egyenlőtlen az eloszlás. Egy Hummel támogatás szemben egy M41 meg Grille ellen, és hasonlók. Szánalom.
stork13: az elején azt írod, hogy nincs köze, majd azt, hogy vegyem prémium szolgáltatásnak - tehát mégis van köze.
Sőt, érdekes módon, eddig akárhányszor volt prémiumom, mindig sokkal jobban mentek a csaták. Könnyebb csapatba dobált be, többször voltam top dog. Persze több pénz és xp jött be. Még meg merem kockáztatni, hogy kevesebbet is pattogott le (mondjuk mostanában ritkább a lepattanó, de 7.3-on javítottak ezen szerintem).
Gyakorlatilag prémmel nem volt veszteséges csatám tier 8-ban sem, még ha nagyon el is keféltem, akkor sem.
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mass Effect
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest