Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz Mcray #20225 üzenetére

Hat igen, elvettek 10-et a sebessegbol, ha lenne mondjuk annyi mint a T-34/85-e (53) akkor meg megbekultem volna, hogy a legkedvencebb tankomat teljesen elcsesztek.A tank regebb kozepesen gyorsult, jo volt a vegsebessege, viszont gyatran fordult nagy sebessegnel.
    Most viszont arnyalatnyival jobban gyorsul, jobban fordul, viszont elcsesztek a sebesseget.
    A pancelzattal is csinaltak valamit, regebb pattogos volt, az elejen osszeszedtem vele par acelfalat, most meg nagyon ritkan pattog.
    Az elejen mindenfele agyut hasznaltam, azaz cserelgettem oket.Pl a 120-as atutesu az gyorsabban tolt, a 144-eshez viszonyitva, viszont ha nem tudsz az ellen moge/oldalaba kerulni, nem sokat er mar a mostaniban szerintem.A 144-essel is lehet alkotni mondjuk, ha tier 7-be rak, mert pl a Tigrist elol at tudod loni vele.
    Aztan hasznalom meg a rovid 122-es loveget HE-vel.Ez neha jopofa szokott lenni, regebb egyszer Fjords-on megkerultem a hegyet es oldalba kaptam egy Pz 4-et.O a tornyat az atjaro fele forditotta, igy simman atlottem a 40? vagy 60? mm-es toronypancel oldalat.Egybol felrobbant.
    Mondjuk most, ha lehet majd arany loszert venni penzert, aki megteheti az betarazhat parat a 122-esbol.
    160 atutes, 370 sebzes.Elkepzelheto, hogy a sajat tierjeben ha meg tudsz kerulni, oldalba kapni neheztankokat, akkor tudsz majd az arany loszerrel apritani.

Ezt en is eszrevettem, hogy egy jo csataert kb 35-38-40 ezer is jott neha.Persze alkotni is kellett valamit, sebezni, kiloni, felderiteni stb.Szoval akkor ez egy programozasi hiba miatt volt, mert a credit szorzojat ugy 1.1-re saccoltam, kb mint az 5os tieru M7-es tanket.Honnan szereztel errol tudomast MCRAY ?

Aktív témák