Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz Dobi 562 #20222 üzenetére

KV 13 kapott egy jobb löveget. Sajnos igazán kihasználni nem tudod, mert míg a régi löveggel simán elbántál az ellenféllel, ha mögé rongyoltál, most elvették a sebességed, így már kénytelen vagy szemből támadni és bízni a front páncélban, ami jó jó , de pl Panther 1 V 1-ben megesz reggelire (KV-13-man van és jó vagyok vele de első körömben Pantherrel szét szopattam szerencsétlen 13-mat)

Régen a KV-13 nak volt egy credit szorzó bugja, ami miatt szinte annyit keresett mint egy prém tank. Egy egy jelentéktelen körért 30-35 ezreket kaptál úgy hogy maradt 28-30 ezer tisztán. Ezt "javították" és most ugyanazért a körért kb 15-18 ezret kapsz...

Régen sokkal jobb volt, de még mindig jó vele mókázni, de sem sebesség, hogy menekülj ha kell, sem magas pénz hozam...

Régebben sokkal jobb volt mint a T-43. Most szinte ugyanaz a két tank, de T-43-nak papír a test szemből, igaz semmit sem számít mert abban a tierben már bárki átlövi mindkettőt.

T-43 első 4 játék = 3 ammo rack teljes HP-ról. Raktam rá WAR-t és azóta kb 1-2 alkalommal durrant ha jött szembe egy ISU vagy Object 704. Jó sőt szükséges rá a WAR.

A német medeknél kicsit gyorsabbak, ez tény, de ügyeskedni kell velük, hogy ne találjanak el.

Na meg az is számít hogy ki vezeti őket. Van aki nem tudja ezeket megszokni és szidja. Én elvagyok velük. Mindkettőt húzom rég.

Aktív témák