Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

No befejeztem ezt a rakás szart, amit SU-100M-nek hívnak, meglepő eredménnyel
    csaták 120
    kill 188
    win 71%
    átlag sebzés 1649
    átlag xp 877

Egyetlen free xp-t sem költöttem rá, tehát full stock-on indult 90% legénységgel, amin volt 93% camo, úgy kezdtem hogy 13 bukott kör, aztán elég jó lett. Kb 50% volt platoon, ma egyedül toltam bele az utolsó 16k-t. Mit is mondhatnék róla:

- nincs pen, 175 nagyon kevés, főleg úgy, hogy nagyon sokat vagyok tier8-9 csatákban
    - nincs alpha sebzés, 230 nagyon kevés, hiába lő 5.32sec alatt, sokszor egy tier5 tank kilövése is 3 töltény
    - nincs pontosság 0,33-as ágyú és 74%-ot találok vele, van, hogy 100m-re nem találom el az E-75öt, ami keresztben áll
    - nincs gun depression, annyira nincs, hogy semmi, zéró
    - nincs gun traverse, annyira, hogy mindig forogni kell vele
    - nincs páncél, annyira, hogy tier4 scout átlőtt szemből
    - nincs camo, stieger bizonyíthatja, 20 bokor mögött állok, 100% camo-val, előttem kb 60m-re egy társ KV-3, mozog és lő, én lövök egyet már villan is a lámpa, engem rég kilőttek, KV-3ra még nem lőtt senki, mert nem látják
    - nincs látótáv, coated optics+bino párossal is szinte vak, szokszor bokorban állva én nem látom ami lő engem

- van sebesség, így tök gyorsan előre lehet menni meghalni
    - van forgási sebesség, így nehéz megkerülni és nagyon könnyű túlforogni a célpontokat és emiatt elcseszni a célzást
    - van gyorsan töltő ágyú, így nagyon gyorsan lehet sokat pattogni a tankokról

Kb ennyi. Ez a TD egy hulladék, mivel semmiben sem kimagasló. Persze használható, ha top tank és nem látnak meg, de ehhez kellene 100% camo+háló is, de mivel kicsi a gun traverse én a hálót nem is tettem rá.

Ja és a 120. körrel lett csak meg az ace tanker! Számtalanszor lőttem vele 4000 felett, volt hogy alig maradt töltényem, de mindig 16xx xp jött érte, az utolsó körben mákom volt, az ellenfélnél volt pár 9-es papír tank, így sikerült végre az ace tanker vele.

ps: 8.1-ben ez egy vadállat lesz, ha valaki tömi prémium ammo-val, mert nagyon gyorsan lő és ha nem pattog, akkor elég erős lesz.

Most mehetek tovább a 101-re, ami a klántársak szerint ennél még sokkal gyengébb... hurrá!

Aktív témák