Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Hannibal78
csendes tag
Sziasztok.
A következő lenne a kérdésem.Még elég tapasztalatlan vagyok a játékot illetően, igaz lassan elérem a KV1 et, amit egy kis továbbfejlesztést követően állítok harcrendbe.
Az egyes tankokról hol láthatok olyan videókat, amik az előnyüket mutatják be?Hogy lehet velük jól harcolni?
Valamint ehhez kapcsolódik, hogy az egyes pályáknak mik az előnyei? illetve hol vannak a legjobb rejtekek, kerülők, hol tudok meglepetést okozni az ellenségnek?
Mostanság voltak olyan problémáim a játékkal, hogy egyszerűen eltűnt a célkereszt, a térkép, a chat minden, majd csak a térkép jött vissza nagy nehezen. Újra kellett indítani a játékot, hogy jó legyen.
Nem tudom a chat n, hogy tudom beírni, hogy pl támadom ezt meg ezt ,és közben jelzem is a térképen. vagy figyelmet kérek erre meg erre a koordikra?
Talán legfontosabb, hogy századokba, vagy szövetségbe, hogy tudok belépni? Ahol tanulhatok is?
Hálás köszönet előre is.
Viktor
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest