Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz vhw #18953 üzenetére

Milyen érdekes, hogy amikor legutóbb beírtam (meg a beta alatt is írtam erről), akkor is többen jelezték, hogy náluk is jókora fps drop van (bizonyos mapokon, ahogy nálam is csak néhány mapon). Na meg az túlzás, hogy a hozzászólásaim ezzel lennének tele, egyszer a béta alatt írtam róla, hogy egyelőre optimalizálatlan a motor (csupán megállapításként), aztán mikor kijött a végleges 8.0 akkor is megénekeltem, hogy látszólag semmit sem sikerült javítani rajta és a megígért csökkenő gépigény helyett csak az fps csökkent.

Mellesleg okosságok nagykövete, bölcsek bölcse, mindentudás forrása, istenek istene... kérlek, magyarázd el nekem földi halandónak, tudatlan parasztnak, hogy a régi konstans 50-60 fps helyett jelentkező alacsony fps (bizonyos mapokon) hogyan lehetséges, hogy csak nálam jelentkezik és másnál nem? Egy csavart sem cseréltem a gépemben már egy éve, driverek frissek, Windows karbantartva. Valószínűleg a hiba WoT-tól független és csak véletlenül jött elő abban a pillanatban, hogy a verziószám 8.0-ra váltott.

Egyébként kezd unalmas lenni, hogy a te személyes tapasztalatod jelenti a "mindenkit". Akkor miért nem toszogatsz amikor nem egy hiba vagy negatívum miatt kesergek, csak simán csevegek a többiekkel? Érdekes, hogy akárhányszor beírok valamit ami nem tetszik, vagy nem működik, bugos, stb, akkor te jössz és elmagyarázod, hogy az márpedig lehetetlen, mert nálad nem olyan.

Aktív témák

Hirdetés