- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Ma egy remek HAC-R játékos le "hillcamper noob"-ozott miközben mentem Malinovkán a dombra IS-3-mal, ő pedig kempelt a bázisunkon amcsi prém T34-el. Aztán még azt is megtudtam tőle, hogy a statok nem azt mutatják meg hogy ki milyen jó játékos, pusztán azt mennyire vagy szerencsés. Akkor én a közepesen szerencsések táborába tartozhatom...
Következő csatában, hogy itt se maradjak móka és kacagás nélkül, egy A-20-asunk eresztett bele néhány sorozatot az IS-3-mamba hátulról. Sajna nem jött be a terve a kárpótlásért, nem csináltam neki semmit. Aztán még egy Löwével is megpróbálkozott de ő is a higgadtabbak közül került ki és nem bántotta.
------------------------------------------------------
World of Tanks hátterek, ha valaki szeretné feldíszíteni asztalát.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest