Aktív témák

• Napfénysüti

nagyúr

Tegnap feltettem én is a patchet. Bevallom rosszabbra számítottam de egész tűrhető.
    Grafika: mintha nálam is gyorsabb lenne kb azonos beállításokkal. Egyébként elég kontrasztosnak tűnik, a gammával játszottam hogy szebb legyen de kiss túl élesek a kontúrok még így is ránézésre. Mondjuk engem ez nem zavar igazából.

Fizika: kicsit még szokni kell, láttam vízbe pottyanó tankokat. Meg elég durva hogy dombnak lefelé a Ferdival úgy hogy nincs maxos motor ilyen 35kmh körül szaggatok. :D

Kérdés: béna vagyok sajna így nem találtam hogy hol lehet beállítani randomnál azt hogy milyen fajta csatába tegyen? Bár ahogy hallom nem működik tökéletesen de azért megpróbálnám. :R

Ferdinandra meglett tegnap a fullos löveg hát tényleg más érzés, tisztább, szárazabb, könnyedebb. :DDD

Aki kérdezte a Churchill hozamát: mentem vele pár kört Nostaros fórumtárssal és ilyen 25-33k közötti nettó haszon jött be vele egy-egy jobb körben. Szóval 1500 aranyért még úgy gondolom mindig korrekt vétel.

Úgy néz ki a prémtank vásárlásom a Löwe vs T34 párosból kerül ki de még mindig nem tudom 100%-ra melyiket vegyem. Szeretek néha távolról csipegetni és úgy hallottam erre a Löwe jobb. Valóban érdemesebb lenne így azt vennem? Egyébként a nemprém T32-t mindjárt kifejlesztem csak arra kellene majd gyűjtenem a pénzt. De legalább a T29 addig is elit lesz még mindig imádom ezt a T7-es amcsi dögöt. :)

Aktív témák

Hirdetés