Hirdetés

Aktív témák

• Cooper911

senior tag

Szerintem simán meg lehetne csinálni, hogy a Diegho álltal emlitett mérőszámok alapján mindenki kapjon rangot. Tizedes-től a Dandártábornokig szépen. A rendszer pedig ez alapján a rang alapján próbálna besorolni csatába. Természetesen ha nincs elég az adott ranguból akkor jöhetne erőssebb gyengébb is.

Ez több szempontból is előnyös lenne.
    Egyrészt a noob-tól a pro-ig mindenki a saját közegében küzdene.
    Másrészt senki nem lenne elzárva a Tier10-től, de az agyatlanok nem idegesitenék a profikat.
    Harmadrészt a közepes játékosoknak ott lenne a cél a szemük elött (magasabb rangot szerezni) amiért akár némi goldot is beáldoznak.
    Saját rangodat ismerve, mindenféle mod nélkül látod a csata elején, hogy kikkel kerültél össze és ez kb milyen eredeménnyel kecsegtet.

Szakasznál is simán lehetne átlagolni, ha a pro behozza a T1 noob-ot akkor szépen mennének a közepes szintrü meccsbe.

Szóval ezzel a módszerrel szerintem nem csökkenne a (fizető) játékos állomány sem és a rutinosabbak sem kapnának agyvérzést, sőt izgalmas csatákben lenne részük.
    Ez a "ranking" system már olyan sok játékban müködik, olyan nehéz lenne ezt megcsinálni?

Szerintem fogalmazzuk meg és kezdjük el bombázni vele a WG-t. Elöbb utbbó lenne némi hatása. Azt a pár évet meg kibirjuk valahogy ;)

Aktív témák