Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz .mf #15470 üzenetére

Sajnos a T82 már csak árnyéka önmagának a tarack löveggel és most nem a HE nerfről beszélek hanem a 7.5 patchről. 7.5-öt megelőzően 1 lövéssel el tudtam bárkit durrantani, aki szembe jött tier 4-ig. A mozgékonysága szinte T-50-2 szinten volt a fordulást leszámítva. 7.5 óta az 57 mm-es löveggel enyhén lassabb, de a tarackkal olyan lassúra csinálták, hogy a belehal az ember (szó szerint) a fordulásba.

A tarack, ami eddig garantáltan elpukkantott mindenkit, most 10-ből 1-szer pukkant első lövésre de átlagban pl egy PZ3 kilövéséhez már 3 lövés kell...

A T82-volt az amit a büdös életbe nem akartam eladni soha. 7.5 megölte. Eladtam. Most erős túlzással is csak átlagos a tierjében. A Marder 2-t nem ölték meg, csak picit lecsíptek belőle, ezért a T82 "örök" helyére veszek egy Mardert :(((

M10 nekem fantasztikus gép volt. Rendszeresen mentem vele tier 7 tankok ellen. 83%-os legénységgel is szépen elvoltam vele. Nálam a KV-1S + M10 páros jött be nagyon. KV-1S magára vonta az ellen Tigris én meg oldalról lenulláztam a tornyát célozva.

Aktív témák

Hirdetés