Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Kezdek ráérezni erre a T49-re. Vicc, hogy mennyire jó a szintjén.
Remélem a maxos Hellcat is legalább hasonlóan jó lesz, mert akkor lesz két gyilkológép is a mókázásra.
Tegnap egyik körben meglett a 10 kill T49-el. Egyszerűen nem akartam elhinni mennyire retard a csapatom... Tier 4-6-os csata volt, ahol a 4-ből 3 heavy-nk a sarokban gubbasztott egy ház mögött(Murovanka) népes rajongótáborral és az istennek nem akartak megmozdulni. Már komolyan azt hittem, hogy sztrájkolnak, vagy valami kisegítő iskolás csoport rászabadult a játékra. Az volt a vicc, hogy mikor írtam nekik a csata vége fele(már kevés idő volt vissza), hogy legalább foglalni méltóztassanak ha már nekem nem segítenek, még nekik állt feljebb. Jól megkaptam, hogy fogjam már be és noob vagyok.Ha megtalálom a replayt délután felteszem, mert epic szerintem.
Ja és ez az a tank(T49), aminél jöhet bármilyen szopógenerátor(nem mintha lenne), akkor is lehet vele alkotni.
Mellesleg szerintem sincs semmiféle szopóág. Egyszerűen én, mi nem vagyunk elég jók sokszor ahhoz, hogy a random debilek gyenge játékát ellensúlyozzuk. És bizony igen, a random esélyekbe beletartozik az is, hogy 20x egymás után jókkal vagy épp rosszakkal kerüljön össze az ember...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- PNY Quadro P600
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest