Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz AlexWolf #14294 üzenetére

Az eff semmit nem számít, ha valaki 4-et capel körönként, akkor már 1800 felett van neki bármennyire is béna, de mit ér a 4 cap-el egy tier10 csatában, amikor a 10-es tankjában van 2000 átlagsebzése, nekem megy 3400? Úgy megeszem reggelire, hogy még csak jól sem lakok vele és lövöm a többi társát. Ez a játék nagyon nem az eff-ről szól értsétek már meg. Itt a sebzés a legfontosabb tényező, aki sokat sebez, az teszi a legtöbbet a győzelemért. A T29 körömről csak annyit, hogy nekem nem a túlélés volt ott a célom, hanem, hogy szétlövessem őket az artyval, ami sikerült is, az, hogy túléltem már csak egy kis extra, de mint mondtam én onnan saját magamat egy T29-ben kiszedtem volna pillanatok alatt. Van fent azért néhány olyan köröm, amikben sokkal nehezebb helyzeteket oldottam meg sokkal jobb játékosok ellen is, bár lehet, hogy csak mák a sok ilyen kör, meg biztos gold ammo-t lövök minden körben (mert állítólag csak így lehet ennyi átlagsebzésem) de az is lehet, hogy nem mák az egész. Én konkrétan bevezetném, hogy csak bizonyos tudás felett lehessen továbblépni, ne legyen olyan, aki 10-es tankban nem tud semmit sebezni, ehhez mondjuk tier9-ben kellene neki 2000-et sebeznie átlagban, ami szerintem még mindig baromi kevés, de legalább jó szűrő lenne.

Aktív témák