Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
AlexWolf #14294 üzenetére
Az eff semmit nem számít, ha valaki 4-et capel körönként, akkor már 1800 felett van neki bármennyire is béna, de mit ér a 4 cap-el egy tier10 csatában, amikor a 10-es tankjában van 2000 átlagsebzése, nekem megy 3400? Úgy megeszem reggelire, hogy még csak jól sem lakok vele és lövöm a többi társát. Ez a játék nagyon nem az eff-ről szól értsétek már meg. Itt a sebzés a legfontosabb tényező, aki sokat sebez, az teszi a legtöbbet a győzelemért. A T29 körömről csak annyit, hogy nekem nem a túlélés volt ott a célom, hanem, hogy szétlövessem őket az artyval, ami sikerült is, az, hogy túléltem már csak egy kis extra, de mint mondtam én onnan saját magamat egy T29-ben kiszedtem volna pillanatok alatt. Van fent azért néhány olyan köröm, amikben sokkal nehezebb helyzeteket oldottam meg sokkal jobb játékosok ellen is, bár lehet, hogy csak mák a sok ilyen kör, meg biztos gold ammo-t lövök minden körben (mert állítólag csak így lehet ennyi átlagsebzésem) de az is lehet, hogy nem mák az egész. Én konkrétan bevezetném, hogy csak bizonyos tudás felett lehessen továbblépni, ne legyen olyan, aki 10-es tankban nem tud semmit sebezni, ehhez mondjuk tier9-ben kellene neki 2000-et sebeznie átlagban, ami szerintem még mindig baromi kevés, de legalább jó szűrő lenne.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android dual SIM okostelefonok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest