Hirdetés

Aktív témák

• D.Orion

veterán

válasz Horvee #13258 üzenetére

SU-8:
    Én személy szerint a camo-t, mint elsődleges skill-t feleslegesnek tartom. Hogy ha oda jut a csata, hogy neked rejtőzködnöd kell, akkor az esetek 80%-ban úgy is halott vagy, hiába van 100% álcád + hálód. Később meg egyébként is akkora drabálok lesznek az arty-k, hogy nem tudsz mibe elbújni. Su-8 se kicsi már.
    Arty-ra én mindenképpen dobnék:
    Commander:
    1. Eagle Eye: Meg tudod mondani a társaidnak, hogy milyen sérülései vannak az ellenfélnek, taktikai előny.
    2. BIA, ha már venti nincs, egyébként nem szeretem, de itt hasznos lehet. De ekkor mindegyik másiknak is BIA-t kell raknod, csak akkor működik.
    Gunner:
    Ha türelmes arty-s vagy, akkor Dead Eye. Eagle Eye-al együtt nagyon jó cucc. Ha inkább össze vissza szóród a pályát(bár ezt nagy arty-kkal később már nem tudod megtenni, akkor Snap Shot(már ha ez működik torony nélküli gépeknél).
    A legtöbb arty-ban 2 Gunner lesz így viheted mind a kettőt.
    Loader:
    1. Intuition, egyértelmű.
    2. Mivel a legtöbb arty-ban 2 töltő lesz. Szerintem nagyon nincs mit választani. :F
    Rádiós: Passsz
    Driver:
    1. Smooth ride
    2. Mire odaérsz a lassú arty-khoz addigra el tudod kezdeni a Clucth Braking-et.

Tiger:
    1. Mindenkinek repair!
    2. Jack of All Trades, Deadeye, Intuition/Safety Storage(2töltő esetében), Rádiós passz, Driver: Amit akarsz a Preventative Maintenance-n kívül mind jó szerintem.

JagdPanther:
    1. Camo!
    2. Passz, de tényleg, keveset TD-zek még.

Aktív témák