Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz jano_77 #12939 üzenetére

"Hit them hard!"

Ha ezt közli a legénység az azt jelenti átütöttük. Nem? Vagy ez azt jelenti, hogy "Basszus, ez lepattant, meg sem karcoltuk." ?

És tök vicces, hogy ezt benyögi, de kereken nullát sebeztünk. Meg egyébként fel is villan az ellenfél HP csíkja... csak éppen nem megy le belőle semmi. Ha lepattan akkor nem felvillan, hanem elsötétül egy fél másodpercre. Meg tudom különböztetni a kettőt.

(#12937) ollie: Eddig olyan 5-6 alkalommal volt lehetőségem a haspáncélját meglőni és minden alkalommal lepattant. Oldalról és hátulról bele tudok nagyokat lőni (gondoltam az enyhe túlzásból egyértelmű lesz, hogy mérgemben ragadtattam el magam), de szemből szinte mindig lepattan.

Az egyik saroknál egy Tier 9-es francia heavy és egy Type 59 volt. Lelőtték a lánctalpam, de ahogy használtam a javító készletet ellőtték a motorom... aztán mire megjavult a másik lánctalpam is ellőtték. A francia tankot 60%-ról sikerült egyedül kiszednem... de a Type-ba belelőttem négyet és mindegyik pattant. Aztán ő nyírt ki engem.

Aktív témák

Hirdetés