Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Hirtelen haragú playerek, véletlen csapatsebzésnél-el kapcsolatban: Tegnap kurvára rábaxtam a KV-3-mal. :( Volt egy szép vesztes csatánk, kb kaptam 2k kreditet, abból még lejött a javítás meg a lőszer, ami 12k volt, összesen 10k veszteség... De! Mivel amikor lőni akartam az E-75-öt, a nagy buzi T34 pont kimegy elém, és egyből belebaszok 400-at a D-25T-vel... Szerencsére ez egy normálisabbféle player volt, írt egy np-t és ment tovább. Csak azért az egy lövésért kaptam még! 6k mínuszt, így összesen 16e volt a veszteség. Ez volt minden idők legszarabbul kereső csatája. :((( Itt azzal lehetne javítani, hogy ha meglősz véletlen egy ally-t, nem rádbasszák a nagy büntit, hanem a sértett dönti el, hogy kell e fizetnie, vagy nem. Vagy ha mégis, de ezzel a módszerrel is menne, hogy az a sok kibaxott kredit, amit fizetsz, azt legalább a sértetnek menne oda... Sok normális player van hogyha bocsánatot kérsz, márpedig én mindig, bár a tehetetlenül lement hp után gondolom mindenki kérné a magáét. Na ilyen rendszer IS kéne még egy újított MM mellé. Más: a 34-85 kurvára adja hetesek között :) tegnap volt 4 killem úgy, hogy közben faterral is beszéltem mobilon az utsó killnél. :DDD KV-2 volt a szakasztársam, ha jól emlékszek ő 2 killt szedett össze. :)

Aktív témák