Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz Barcelona95 #191840 üzenetére

Nerfelni kéne a chieftain-t, de azért nem annyira a tankon múlik.
    Skill4ltu épp most végez eu szerveren a rankeddel. Utolsó liga utolsó szintjénél jár. Ezen a szerveren az egészet tank request-tel csinálta. Vagyis azokkal tankokkal játszott amivel a nézők kérték és azok többnyire a fos tankok, hogy kicsesszenek vele. Mégis simán halad és a jó a statja is.
    Azt egyébként bírom, hogy összegyűlnek az adásai alatt a többi streamerek mostanában. Múltkor Emilia, Yzne és Marty_Vole beszélgettek és drukkoltak neki, hogy érje be QB-t nézettségben. Ma meg DrNix-et láttam ott akinek az összes arty 3 markolva van és drukkolt az artyknak a cseten, illetve ma is ott volt Emilia.

Nekem egyébként van chieftain, de nem fogom használni, mert nem szeretem és rosszul játszom vele. Egyébként iyouxin azt mondta, hogy neki jobban megy a super conq-kal mint a chieftain-nel pedig ő az egyik legjobb játékos eu szerveren. 5k átlagsebzést hoz szinte minden 10-es tankjával. Mostanában őt szoktam nézni, nagyon jól játszik és a személyisége is érdekes, sokszor próbál elmagyarázni dolgokat és tanítani, sokszor viszont túlzásba viszi a színészkedést.

Új hozzászólás Aktív témák