Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
azotodiknap
üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
azotodiknap
üzenetére
Ismerek olyat aki soha 1 ft-ot sem költött a játékra, nem játszott egyetlen prémium tankkal sem, nem streamer mégis 60% feletti győzelmi aránya van és 3000 feletti wn8-a.
Az ő accountját nem akarod elemezni? -
Hangfalképű
tag
válasz
azotodiknap
üzenetére
Biztos nem te fogod elmagyarázni, hiszen nem érted a létjogosultságát. Hogy miért nem, az már a te dolgod... Ha nem lenne a játékban RNG, akkor és minden pontosan annyit ütne át és sebezne, amennyi a papíron meghatározott érték, akkor kb működésképtelen lenne a játék. Kifejtem mielőtt megkérdeznéd.
Ha a tankod 400-at lő, de az ellenfél 401 hp-n van és te egy lövés vagy neki, akkor kimennél elé lőni egyet úgy, hogy rád vár? Nem. Senki nem menne ki. Na és az átütés? 278 mm 280-as páncél ellen, meddig lőnéd, hm? Ha minden egyes kimenetelt meg lehetne pontosan határozni, akkor olyan kiszámíthatóvá válna a játék, hogy mindenki a másikra várna, de gondolom ezzel te is tisztában voltál.
Szükséges ez a randomfaktor a játékba. Most az, hogy a 25% mennyire nagy vagy éppen kevés, az már egyéni preferencia, de abban biztos vagyok, hogy 10% lenne, akkor is hőzöngene a jónép, hogy manipuláció!!! -
Dobi 562
addikt
válasz
azotodiknap
üzenetére
Nehéz komolyan venni olyan dolgokat amik ezerszer kerültek már elő és ezerszer lettek megcáfolva.
Elég csak megnézni a konteósok játékbeli teljesítményét és a nekik ellentmondókét. Szerinted kinek lehet igaza? Az aki jóval átlag felett vagy aki alatta teljesít?
Miért van, hogy a legtöbb konteós az átlag vagy az alatti játékos?
Ja, nekem azért nagyobbacska az epéniszem mert sok a prémium tankom, így véleményem nem releváns.
Egyébként tőlem mindenki abban hisz amiben akar, respekt és tisztelet neked is hogy tolod ezt a manipulált, szétcsalt játékot!

-
Hangfalképű
tag
válasz
azotodiknap
üzenetére
Mitől lesz egy lefektetett szabályrendszer szerint működő valami manipulált? Csak mert neked nem tetszik?
-
válasz
azotodiknap
üzenetére
Azóta is a féolarú rablón megy a vita, hogy csal-e vele a tulajdonos?
Nemar..
-
Baltazár123
őstag
válasz
azotodiknap
üzenetére
ez a játék így van kitalálva, hogy bizonyos tartalmakhoz arannyal (és még ez a jobbik eset) vagy kp-val juthatsz hozzá. Van olyan is, amihez csak tudással elméletben bár a kp állítólag ott is megoldás (early, chifi, stb.)
Maga az alapjáték én úgy vettem észre már tavaly is, alig ad impulzust, azaz nem vonz annyira. Egy új prém tankkal elvan az ember amíg próbálgatja, csak nem szabad erre rágörcsölni. Amikor nem volt még ez a garantált 50, akkor vissza lehet keresni, voltak emberek, akik egészen elképesztő pénzt is hajlandóak voltak belerakni, csakhogy hozzáférhessenek a tartalomhoz, a tankhoz. A wg-nek biztos tetszett, de szerintem ez az 50 garantált húzás után kapsz egy tankot jobban bejön nekik, mert sokan rávesznek. olyan pénzes bolond meg nem sok van, aki bármennyit elkölt rá.
emlékszem nagyon régen valami egészen elmebeteg összegekért adtáj a pz2j-t és volt redditen, aki igazolta, hogy ha nem is azon a brutális hirdetési árakon (sok ezer eur), de annyit mondott, hogy több száz eurért adta el a kódot.
amikor játszani akartunk a god of war ragnarökkel, akkor meg kellett vegyem
ez így működik itt, ha kell az új impulzus, azt pénzzel vagy szerencsésebb esetben arannyal el lehet érni, mert aranyhoz kicsit jobb áron lehet hozzájutni év végén meg a battle pass csomagokban szokták jó áron adni még.
Valamennyit rá kell erre a játékra költeni, ha nem akarod, hogy unalomba fulladjon, ezen vacilálok én is, de kellenek a terminátoros parancsnokok meg a tank is. Értelme persze nincs, de remélem ad annyit szórakozást, mint 2 playstationos aaa játék, tehát kb 50-60 óra viszonylag értékelhető játékidőre számítok a maraton alatt és majd utána az új prém tankokkal. Meglátjuk, nincs nagy elvárásom, de alul tudja a játék múlna, már tapasztaltam ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ez így működik itt, ha kell az új impulzus, azt pénzzel vagy szerencsésebb esetben arannyal el lehet érni, mert aranyhoz kicsit jobb áron lehet hozzájutni év végén meg a battle pass csomagokban szokták jó áron adni még.