- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #207738 üzenetére
Én még csak a 7-esnél járok szóval nekem jól fog jönni meg amúgy is voltak terveim hogy miket kéne csinálnom és ahhoz jól fog jönni párhuzamos motivációként a maraton. Abban egyetértek hogy logikusabb lett volna előbb a maratont behozniuk és később az ágat mint ahogy régebben szokták. Túl sok mindent pakoltak be egyszerre az előző patch-be. Én a helyükben kihagytam volna a lengyel ágat és abba a patch-be bőven elég lett volna az e100 ág, is4 és e5 buff, az új kommunikációs rendszer, a pályamódosítások és pearl river map. Annyi minden volt belezsúfolva hogy egymás elől vették el a figyelmet, úgy vettem észre a lengyel ág miatt kevesebbet beszélnek a buffolt tankokról, a buffolt tankok miatt meg kevesebbet beszéltek a lengyel ágról.
(#207734) ollie
Elég sunyi most ez a maraton. Ha végeztél vele akkor csinálhatsz egy csomó extra küldetést minden nap prém napokért, fejlesztési könyvekért és kredit boosterekért. Viszont hogy ezt mind be tudd húzni ahhoz minél előbb végezni kell vagyis ezzel arra akarnak rávenni hogy vedd meg még az elején a tankot és akkor tiéd az összes bónusz küldetés. -
galervin93
addikt
válasz
jano_77 #207738 üzenetére
Nekem pl. csak a T1 lengyel van a garázsban, hozzá se szagoltam az egész nemzethez. Pudlim nincs, nem is fogok venni ezért. Ellenben ha elérhető közelségbe kerül a maraton során ez a T8, akkor kipörgetem/megveszem, és mivel gondolom tele a garázs lengyel könyvekkel, még a legénység sem nulláról indul. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Szerk.: gyorsan átfutva a küldetéseket, azzal a kevés játékkal amire nekem van időm talán az 5-6. szint teljesíthető... Möglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest