Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz Jag #153402 üzenetére

Szerintem vilagosan leirtam/leirtuk miert nincs ertelme egy ilyen kis mintat vizsgalni. Egyebkent is csak azt a konteot cafolna meg, hogy a "prem tankoknak kedvez az MM"...

Az "aznapra elfelejtettem jatszani" konteonal nem fejeztem be a gondolatmenetet, gondolom ezert nem ment at. Tehat ti egy nap jatekeredmenyeit vizsgaljatok egy olyan jateknal ahol igazabol tobb ezer, tobb tiz ezer csata statisztikaibol kaphatunk egy arnyalt kepet az adott jatekos teljesitmenyerol.

Mikor ugy erzed "aznap elfelejtettel jatszani", annak tobb oka lehet, felsoroltam parat, megis egyet emeltel ki, a faradtsagot. Mihez kersz replay-t? En nem felejtek el egy napra sem jatszani, olyan van hogy szarabbul megy, aminek altalaban tudom az okat (nem, nem nyul bele a WG). Inkabb neked kene az allitasod bizonyitani replay-ekkel, hogy megmutasd te odatetted magad, megtettel mindent a gyozelemert de a "jatek nem engedett nyerni".

Mi van ha nem egy napos mintat veszel alapul hanem 2 hetest vagy 1 honapost?

En nem nezek hulyenek senkit... De ha nem tudsz rendes ervet, bizonyitekot felmutatni akkor tenyleg nincs ertelme , hogy tovabbra is beleszolj a temaba.

Új hozzászólás Aktív témák