- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #105543 üzenetére
No....hát mégsem lett meg a lámpa a hétvégén?!?
Amúgy tökéletesen egyet értek Veled, lámpa nélkül használhatatlan jóformán ez a tank - de szerintem minden light! Az MT-25-el is hasonló cipőben járok mint a Type64-el, nincs még sajnos lámpa és így teljesen orosz rulett a csata ha előre megyek és próbálok spottolni, ugyanis tényleg a legtöbb tank akár egy lövéssel a garázsba tud küldeni.Ha viszont nem megyek előre, akkor kapom az ívet, hogy miért nem spottolok, húzzak előre! (ami jogos is) Szal a Type64-nél nekem még van 2-3 % a lámpáig, az MT-25-el pedig majdnem 10% - örökkévalóság.
Gabó: ezt nem tetted fel a youtube csatornádra véletlenül?
(#105515) grizlisandor: sajnálom
(#105542) nyunyu: ezt én is észre vettem és hiányoltam is, nem értettem én sem a hiányt. Azt hittem, hogy vmi mod miatt lehet. (mert ugye minden a modok miatt szar ebben a játékban
)
-
Jolet
őstag
válasz
igen azt észre vettem, hogy nagyon kevés a HP-ja, pillanatok alatt kikapnak
mondjuk én 8-as lightokhoz vagyok szokva ott azért bátrabban lehet levenni mellel a lövést...
amúgy tényleg brutális az álcája hálóval festéssel és skillel, volt hogy egy kockányira állt tőlem egy cromwell és csak azért vett észre, mert meguntam és rálőttem...
milyen felszereléssel használod?
én álcaháló, távcső és célzásgyorsító, de ha meglesz az 5000 spotos küldi, akkor a háló helyett megy fel a töltésgyorsító szerintem
ja és pótellátmány nálam alap, még így is hoz a konyhára bár nem farmolni vettem hanem élvezkedni -
jagada
addikt
válasz
Amíg nincs meg a lámpa próbálkozhatsz aktív spottal, ott úgysincs jelentősége a lámpának, rohangálj megállás nélkül, gyakori irányváltásokkal tarkítva, bár szerintem egy álcafestéssel és hálóval is el lehet ücsörögni egy bokorban, ha nem lősz és nem jönnek túl közel simán észrevétlen tudsz maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest