Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
lacibacsi #103596 üzenetére
Ensken mikor délen születsz szinte minden csatában látni tankokat, amik fenn akadnak a lapos vagonokon és nem csak kis tierben. Most hogy a figyelmemet felhívtátok a modra, le is szedtem és majd meglátjuk, vissza kell-e tennem. Ha igen beírom, hogy meglegyen a napi láma.
A köd eltávolító nem segít abban, hogy elvileg nem látható tankokra lőj. De a köd visszafogja az fps-t és nagyon zavaróan csúnya. Bár még ennél is rosszabb a mostanában megjelent elmosás a kép szélein, amire nem találtam orvosságot, viszont időnként beleszédülök és járna az izzó piszkavas a kitalálójának és a fejlesztőknek is a ...ba. -
galervin93
addikt
válasz
lacibacsi #103596 üzenetére
Egyrészt sokszor van, hogy látom, éppen elmennék mellette, erre - a hülye fizika miatt - fennakadok egy fél centis darabon. Másrészt amikor pl. "hátrafelé nyilazok", vagy csak szimplán nem az "utat", hanem az ellent nézem-lövöm menet közben, vagy meneküléskor, aztán hirtelen ott terem egy pőrekocsi... Ha már ott terem legalább legyen rikító sárga vagy ilyesmi, amit így könnyebben észreveszek. Persze mindez csak gyors járgányoknál jön elő, pl. KV-4-ben azért van időm a külvilágot szemlélni... :-D
A köd Spec engem sem zavar, sőt, a hiánya sokkal zavaróbb. Nekem nem életszerű. (Ha már időjárás-bolond vagyok akkor megjegyezném, ez nem is köd, hanem inkább párásság, vagy szálló por, homok, de ez már csak okoskodás. :-D)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest