- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:28 Téma összefoglaló
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
az hogy lehet hogy már az új japó 10-es bent volt csatában? Mbt-b asszem ez volt a neve…
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
rhm panzerwagen-el menj ha sniperkedni akarsz, annak egy álom az ágyúja, jobb mint a leo1 ágyúja.
de tényleg, qrta nagy fun, lőttem már vele közel 5k-t hátulról kempelve. 
phoenix1989: wow, grat!
nekem fos 155-el van a rekord, 12k körül. mikor még op volt mikor behozták.
mostanában ezekkel a nagylövőkkel max 5k megy...
-
Djuree
félisten
nekem 175-ből meglett minden, sőt a gsort a végén beadta megint, az 8k arany lett pluszban, annak örültem.
jó sokba került, mindegy, az utóbbi karácsonyi eventkor nem vettem semmit, sőt akkor pont szüneteltettem a játékot, most bepótoltam. 
plusz minden 3d stilus a kerekes foson kívül, az úgyse kellett, azzal sose fogok játszani.
lett 76k gold összesen, főleg ez kellett nekem, akarok venni végre tankot az összeszerelőből, eddig egyet sem sikerült...van 3 milla átváltható xp-m. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nem tudom, van ezer meg ezer játékom, csak steamen van vagy 300, van ps4 is sok gémmel, de egyiket sem élvezem így mint a wot-ot.

ezért nem sajnálom rá a pénzt. nem járok moziba, nincs netflixem meg ilyen szarok, amik havonta viszik a pénzt, de van wot.
lehet azért mert nem kell folyamatos jelenlét, néha 1-1 csata közben meg csinálom a többi dolgom. így 40 felé már nincs időm/kedvem/energiám napi 10 órában a gép előtt ülni. pedig jó lenne néha.

a legjobb mmo talán ma a black desert (megvan az összes nagyobb mmo és toltam is mindet), asszem havi díj sincs csak egyszer kell megvenni, de az is seggelős sajnos, így marad a wot. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
naigen, persze, csak én sokszor el is felejtek váltani.
-
Djuree
félisten
ap-t kb. nem is érdemes vele lőni, legalábbis szerintem, úgy vettem észre ha a gold nem üti be szemből akkor az ap se. max ha a weakspotot lövöm be de akkor meg a gold is beviszi.
-
Djuree
félisten
pedig sokszor nem sebez, vagy ha igen akkor kicsit, főleg szemből. a jgpz e100 viszont bever mint a szart, golddal mindig, én attól jobban félek. a 2 fv-nél meg lutri nagyon szemből, oldalról meg hátulról persze oda tud verni.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
de akkor minek jössz ide? menjé a fészre ott vannak az ilyenek mint te, ott ez a színvonal, itt nem hiányzik ez, ne hozd ide légyszíves. köszi!
mindenkinek van hobbija amire sokat költ, akit éppen az a dolog hidegen hagy annak az pénzkidobás. legót is gyűjtök, bőven 7 számjegyű van belőle, egy jó használt kocsi ára, másnak valszeg ez is kidobott pénz, ismerősöknek, kollégáknak pl., de nekem meg az a kidobott pénz amit pl. a szomszéd horgászatra költ, de megértem mert ő azt szereti.
sőt bringára is sokat költök, van abból is 3, amik nem olcsók szintén.
hogy ezek a dolgok most digitálisak vagy nem az manapság már nem mérvadó...digitális tartalmakat is árulok, azokat is veszik pedig csak 1-esek és nullák.
-
Djuree
félisten
naigen. DE!
aki kocsmázik, az elissza a pénzt, nem kap semmit, csak pusztította az agysejtjeit meg a máját is.
aki cigizik, nem kapott semmit mert elszivta, max tüdőrákot.
és ezek az emberek sokan vannak, sokkal többen mint aki wot-ra költ.
én pl. egyiket sem csinálom, így nincs lelkiismeret furdalásom, nekem ez okoz örömöt....
ja és a telóm is 5 éves asszem, amíg műxik nem is veszek másikat, akkor is használtan vettem bagóért.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
sajnos nagyon szerencse kérdése, nekem 2 vagy 3 éve mikor vettem talán 25 ládát volt benne 2 t8 prém az tuti, de lehet 3, gsor 1008 meg az olasz t8 prém heavy meg még valami talán. nagy mákom volt, ezen felbuzdulva vettem még 75-öt abban meg csak 1 volt már.

ha lesz valami céges jutalom lehet veszek még 75-öt....
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
75 ládikót vettem, benne volt a japó legalább, meg a kerekes fos sajna. jó lett volna 9-es de mindegy.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
mennyi szokott lenni 75 ládikó?
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
csifi protóra van valakinek jobb kupon mint a 15%-os, az van most nekem is?
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
a 155-ös fos is ilyen, vagy nagyon jó, vagy nagyon fos köröket lehet tolni vele.
de annál nincs jobb mikor egy tárból kiveszel egy tizes tankot.
bár ez ritka persze...
ezzel van a top dmg-em is, 12k. meg talán 10 kill. ez még akkor volt mikor bejött a tank a játékba, akkor nagyon op volt.
valamelyik archívumba kellene lennie képnek mert betettem ide asszem, de nem lelem sehol.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
persze úgy ok, főleg ha nem költöttél külön a szintekre hanem csak a bővített passra. 3500-at nekem is megért volna végülis, annyi szokott lenni csak egy 3d stílus.
de én inkább a sima bp-vel végeztem, tegnap lett meg, kicentiztem, elég kevés volt az idő nekem, az előzőben 2 héttel több idő volt rá, úgy kényelmesebb volt, de végülis megcsináltam így is, de kellett hozzá hogy minden nem toljam. az a napi 1-2 óra amennyit játékra tudok szánni. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
na megint egy érdekes eset erről a wn8/wg féle értékelésről, mennyire nem lehet ezekre alapozni. én használok xvm-et, de csak ezt a modot, megszoktam már inkább csak azért.
én citromsárga vagyok már csak, régebben még zöld voltam wn8 szerint, mióta gyerekek vannak folyamat gyengülök.
na mindegy...
is-7-el voltam, ellenem 1v1 szituban e100, piros játékos...á mondom simán letolom. mindketten golddal lőttünk. egyszer se tudtam belőni, ő meg minden lövésével belőtt. én is ismerem a gyenge pontjait, tudom hogy kell forgatni mind a saját mind az ő tankját hogy ne lehessen belőni. forgathattam/mozgathattam én akárhogy, belőtt, ő is forgatta, mozgatta, kerestem a gyenge pontokat de valahogy mindig jókor mozgott bele és pattantam, tornyot is ügyesen forgatta be. ki is lőtt. hát mondom ilyen a világon nincs.
lehet csak szerencséje volt fene tudja. írni akartam neki hogy jól nyomta de elfelejtettem, kicsit azért szarul esett na, de én voltam most szarabb elismerem... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
akkor van esély, legalábbis meg lehet közelíteni. max veszek még egy 25-ös pakkot...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
láda szakiktól kérdezném, egy 75-ös láda pakkban mennyi gold van kb.?
szeretnék majd sok free xp-t váltani, ki akarom szedni a műhelyes tankokat, eddig egy sincs, nem volt soha elég nyersanyagom, de most van majd 3 milla váltható xp-m, ha lesz 1/40-es váltás akkor vagy 1,5 millát váltanék. ehhez kellene 38k gold, gondolom ennyi nem jön azért.
-
Djuree
félisten
én elhiszem, nem rosszból írtam. én is dolgozok eleget, csak csesznek megfizetni.

bár még mindig jobban keresek mint a borsodi átlag...amíg tudok néha költeni wot-ra addig nagy gond nincs.
amióta kijött a játék vagy 200-300k-t elvertem én is rá szerintem. de nem érzem kidobott pénznek. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
nekem is így van, de nem csak most. megy a stream pl. 5 órája, de mondjuk csak 3 órát "írt jóvá". de más játéknál is amit nézek, pl eve online is ilyen...valahogy az időt rosszul méri vagy nemtom...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
jaa értem. én a magyarra elő vagyok fizetve, de nem használom semmire, azt se tudom mire jó, csak a wot miatt, annyit nekem megér. 1 doboz cigi ára sincs egy hónap.
filmekre az ncore a legjobb úgyis.
-
Djuree
félisten
az ingyen van?
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ezt nekem már kétszer megcsinálta, nekem itt mondta valaki hogy nézzem meg, magamtól rá nem jöttem volna, újra is húztam a gémet, persze az se javította meg.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
aa, hidd el mikor a küldi van nem fog menni. mikor a küldi van próbálom én is mindennel, baszik se adni. de ugyanez van a 4 winnel is, mikor a küldi van biztos nem nyerek...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
ezt a dűne bp-t én is kihagyom, azt hittem halad mellette a sima bp is, de vagy az vagy ez.

ki van számolva a bp, pont meglesz a 3 fejezet végig az utolsó napra, szal ez nekem fontosabb mint a dűne bp ami úgyis csak kb. félig lenne meg, nincs az az isten hogy egész nap ott üljek a gép előtt, hogy meglegyen a 40 szakasz, fizetni meg nem fizetnék érte.
karácsonyi ládákra gyűjtök, vagy 150-et fogok venni sztem, tavaly nem is vettem egyet se...van 2,5m free xp-re váltható xp-m, szal kell a gold, szeretnék már összerakós tankot is venni végre.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én nem vettem észre hogy olyan jó lenne, 1 óra alatt 600-700k nekem megvan a bónuszokkal ha csak 8-as prémmel megyek sima randomban és még csak jól játszani se kell, néhány sebző lövés és mehet a kövi csata.
frontline-ban nekem nem lett ennyi 1 óra alatt, de lehet ott többet kellett volna sebezni vagy nemtom... -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
én megvettem anno megjelenéskor, jobb volt igaz, de túl jó akkor se volt.
messziről pötyögtetni jó, mert az ágyúlehajlás parádés, domb mögül csak picit a teteje látszik ki az ágyú meg pontos, szal messziről meglőni nem nagyon fogják ha elbújsz.
de másra nem volt jó akkorsem...ja igen, az is igaz hogy gyors, oda tud érni a jó helyekre. kéne neki egy buff...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de tényleg, qrta nagy fun, lőttem már vele közel 5k-t hátulról kempelve.