- Asszociációs játék. :)
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Amúgy melyik tankot érdemes választani? Csak ezt a Kunze Panzert vagy esetleg a Char Future?
Fully electric lifestyle!
-
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #218812 üzenetére
Ha nem lenne arty, akkor lenne fair az egész játék. Lehet hogy lényegesen meghosszabbodna a játékidő, de egy HE rebalance-al simán lehetne élvezni a játékot. Sokkal többet számítana a skill, mint most. Mondom úgy hogy szeretek artyzni, de el tudnám engedi egy perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Én erről a Battle Passról lemaradtam tavaly. Mit kell tudni erről?
-
h1mpi
félisten
A Schwarzpanzert választottam ebből a remek felhozatalból a Mutz úgysincs még meg...
-
h1mpi
félisten
Ez mekkora lehúzás 5000 goldom ment el és 5 millió kredit és kaptam egy rakás szar tankot:
Bt SV, IS6-B, FCM PAK40, Schw. Panzer, WZ111 Alpine Tiger. Ebből melyiket kérnétek?
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Vicces ez a klánosdi a WoT-ban. Anno csináltam egy klánt, de 0 csata van benne. Viszont folyamatosan fejlszetem az épületeket és kapom belőlük a különböző tartalékokat: kredit, xp, free xp stb... ezeket össze lehet vonni a "sima" személyes tartalkékokkal, amik együtt igen szépen hoznak Ez elég nagy "bug" szerintem, mert a semmiért kapom. És akkor még ott van valami kötelesség útja is, ami szintén ad egy csomó mindent
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #218497 üzenetére
Szerintem igen, mert ez nagyon sokaknak megvan, mert jó tank
-
h1mpi
félisten
1 577 000 kreditet tettem a licitre, de nem nyert. Sebaj...
-
h1mpi
félisten
válasz Black_Sheep #218452 üzenetére
Na akkor még se veszett el a fejsze nyele Ha lesz ranked akkor Neki ugrok kicsit komolyabban, mint szoktam
-
h1mpi
félisten
válasz aginor #218444 üzenetére
Ide kell rákattintani... ezt én is csak most vettem észre:
A fejlesztett felszerelésekkel az a gondom, hogy nem éri meg 5000 kötvényért. Olyan kevés pluszt ad, hogy az esetleg a superunicumoknál számít. Egy erős zöld játékosnál szerintem nem sokat...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz aginor #218444 üzenetére
Az M48 Patton régi nagy kedvencem Van vele 397 csatám, 57% WR és 2445 avrg. dmg. Csak egy nagyon hasonló tank nem kellene. Ez a Kpz 50t tetszik elég jó tanknak néz ki és csak 1800 kötvény kell hozzá, ami nem is olyan sok.
jano_77: igen csak akkor most zárva van a bolt, de nem is baj, mert még kell 1800 kötvény
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz peterson79 #218441 üzenetére
+jano_77
Ez is egy jó gondolat De eddig nem is tudtam, hogy ezt a Kpz50t-t meg lehet venni
Az a baj nincs olyan, hogy kedvenc tankom, legalább 3-4 ilyen van, nehéz lenne dönteni melyiket turbózzam fel
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Black_Sheep #218439 üzenetére
+ Djuree: nem kell kredit farmra, arra van vagy 10 db 8-as Csak elkölteném már valami értelmesre. Az M60-tól félek kicsit, hogy olyan puha lesz, mint a Patton...
A Kpz 50t most nem megvásárolható, meg kell várni gondolom a rangsorolt csata 3. fázist?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Van 18 000 kötvényem. Ti melyik tankot vennétek belőle?
-
h1mpi
félisten
válasz AlexHerceg #218350 üzenetére
Na Te voltál a legnagyobb nyertes Én nem mertem kockáztatni ennyire, mert ez kellett ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
6877-el nyertem
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Szerintetek mennyi a " majdnem biztos" licit? Nem kell ez a tank, de lehet egyszer elkezdem a lengyel nehezet... meg ugye amúgy is van felesleges goldom.
-
h1mpi
félisten
Ha eladnék 5 db 10-es tankot és minden fogyócikket és felszerelést, akkor meglenne az 50+ millió. De átgondoltam és nem teszem A vicc, hogy a 60 000 goldért csak 24 000 000 kreditet adna a rendszer...
-
h1mpi
félisten
válasz ImpersonatoR #218306 üzenetére
Nincs is, most mindenki elad mindent és aki komolyan gondolja az veszi a fortknox csomagokat...
-
h1mpi
félisten
Okos ez a WG. Gondolom látja, hogy godból bőven van a játékosoknál az év végi eventek miatt. Viszont a kredit szinte mindenkinél kevesebb mennyiségben van kint, főleg a 10-es Kínai után. Most szerintem nem a pénzszerzésre mennek, hanem arra, hogy a játékosok játszanak sokat. Mivel a kreditet nem éri megvenni/átváltani, így csak sok-sok farmolással gyűjthető. Ez viszi tovább a szekerüket nem néhány 100 000 gold vásárlása... okosak nagyon
-
h1mpi
félisten
Annyiban jobb ez a T-22 Med, mint az Obj. 140, hogy ugynarra a súlyra jóval erősebb motort kapott. Amúgy minden másban tényleg gyengébb az adatok alapján.
-
h1mpi
félisten
Azt hittem pedig, hogy gold-ért jön... kreditem nincs ennyi, úgyhogy ez nem jön a garázsba :/
-
h1mpi
félisten
Miylen a játék, érdemes visszatérni funolni? Van 60K goldom el kellene csapni valamire
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Massmurderer #200779 üzenetére
Nekem minden ok (1080). Csinálj egy teljes tiszta törlést ddu-val.
-
h1mpi
félisten
215B 183 megvan....
-
h1mpi
félisten
Tavaly ezt kreditért vettem meg nem értem akkor most miért kérnek goldot érte...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Éreztem hogy nem kell felkelni Mert megvan és a tartalékok közé szorult eme régen sokkal fényesebb arta... nincs infó hogy mikor lehet bent a WTE?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz egyedülülő #197997 üzenetére
Én meg tudtam volna venni, de nem kellett... reggel 5-kor lesz a következő??? Ezek normálisak????
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Be akartam lépni hogy megnézzem a BM-et de nem csatlakozik EU1 és EU2-re sem. Másnak is van ilyen hiba?
-
h1mpi
félisten
Nekem most nincs időm játszani de az álcák nagyon jól néznek ki. A zölden kívül megvettem a másik hármat, legalább a sok goldot el lehet költeni valami értelmesre is
-
h1mpi
félisten
Amikor nézem skillt és kedvem jön a 277-hez olyan mintha Ő másik tankkal játszana.... Nekem olvad, neki nem... mintha nem is lenne páncélja...
-
h1mpi
félisten
Ez az Emil II nem rossz tank, de az a sebesség nem gondoltam volna, hogy ez ennyire lassú...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest