Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Nem igaz, hogy rossz tank az Aufk. Panther, pedig sok mindenki szidta Adja rendesen
Most nézem, mekkora pro player lettem az utolsó 1000 csatámban
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Ha nem szeretne akkor a 4-ből 3 pattan
(#86569) Zolee_70: E-25-re is fel kellett tennem a célzásgyorsítót, pedig eddig nem volt szükség rá. Most a csoki is elengedhetetlen lett... Kreditet már nem ezzel farmolok max funra jó, olyan drága a fenntartása...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz mcwolf79 #86577 üzenetére
Ezt mondom én is csak változtatni kellett a felszerelésen, mert sokkal jobban szórt, mint eddig. Most így megint jó. Ma mentem vele 4-et 3700-as WN8-at adott.
A Jgpz.E100-at még mindig nem döntöttem el, hogy megvegyem-e, mert szerintem elég nagy szenvedés az a tank.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Blue Eagle #86592 üzenetére
A Win7 64 bit is elég optimalizált szerintem
-
h1mpi
félisten
A Tigris II közepes ágyúját érdemes feltenni? Igaz, hogy többet sebez, de jóval lassabb és kevesebb is 3-al a penje?
-
h1mpi
félisten
Oké köszi, akkor felrakom kipróbálásra.
-
h1mpi
félisten
A fejlesztők gondolkodnak az artyk egészén, de egyelőre nem döntöttek mit csináljanak velük.
CTRL+X ---> Trash ----> CTRL+V
A fejlesztők azt mondják "nem igaz hogy a pontosság nerf miatt a kevésbé pontos prémium tankok kevesebb creditet hoznak"
Tényleg nem hisz DMG után fizet... nem ismerik a saját játékukat?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ezt nézzétek meg Youtube RNG videó
-
h1mpi
félisten
Ha nem megy a játék (RNG ami ma nem szeretett, Jpanther II 16/6 ment át a páncélon.... Előtte Jagdtiger 6x pattant egymás után AMX1375 oldalról lánc, Panther, M103 4X LP szemből...) vedd elő az E-25-öt és tombolj
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz TESCO-Zsömle #86680 üzenetére
Az igaz, hogy csuklómozdulat, de balage8x-nek, már kb 100 csata óta nem adja be
-
h1mpi
félisten
válasz slett27 #86728 üzenetére
Szerintem életed mákja esetén sikerülhet, volt aki KV4-el csinálta meg. Az a baj az IS-3-al, hogy saját tierben gyorsak a meccsek és nem félnek oda menni. 10-ben pedig kevés az IS-3, mert arannyal átlövik a tornyot is.
És, akkor az artyk még nem is lőttek.
-
h1mpi
félisten
Aki light LT-15-el szív, az nézze meg a Fjordson a C6-on a bokrokat. Ahol a szalmabálák vannak ott van egy hosszúkás bokor és onnan az alsó és felső részről érkezőket is lehet spotolni. QB most csinált 6800 spotot onnan.
balage8x-el most próbáltuk ki gyakorlóban és elképesztően fed az a bokor
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Stunts666 #86799 üzenetére
Ha a tornyát találod el, akkor ott pattint
Ennél durvább, hogy a Jagdtiger lövését nyeli el a 1390 lánca oldalról, de úgy, hogy vígan szalad tovább...Kalos7: azt 4-5 kör alatt megcsináltuk két E-25-el és egy Jgpz IV-el 2x is, mert elsőre nem kapcsoltam be
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #86863 üzenetére
Most ezt miért nekem írod? Én azt írtam, hogy szerettem és szerintem jó tank
Vagy ha fikázás van, csak én lehetek? [ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz slett27 #86871 üzenetére
A KV4 az agyhalált okoz és károsítja az testet
Azt vagy free xp-ből grindeld ki a nagyágyúig vagy vegyél egy mázsa nyugtatót. Én eladtam nem bírtam idegekkel. Akkor inkább 1000x BPIgazából még tier8 tankkal is valami életed mákja kell a HT15 küldihez.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #86882 üzenetére
A T1 Heavy és az M6 az nem papírkutya azért A T29 a legjobb tier7 heavy szerintem
-
h1mpi
félisten
válasz Nagya21 #86890 üzenetére
Ezért szeretek fórumozni, mert mindig érnek meglepetések A T29 tényleg jó, de valóban egy szinten van vele a Tigris I azt ki is felejtettem, mert tényleg OP, ha valaki tudja használni. Viszont a T32 nagyon be van korlátozva azzal a pennel T9-es tankok ellen már csak gold-al van esélyed vagy ha épp látod az alját, akkor átviszi. A pontossága közepes. Nem egy német lézerágyú, de nem is orosz parittya, a kettő között van valahol. A tornya az tényleg erős, ezért előszeretettel lövik az artyk, hogy mielőbb eltűnj a csatából
Néha városban is ki lehet használni, ha ferdén rakod ki az elejét, de ahhoz nagyon kell érezni a tankot. Nem mondom, hogy nem kezdek egyre jobban menni vele, de nekem ahhoz, hogy egy tank megtartós legyen kell rá egy jó penes ágyú is.A Tigris II nekem is szenvedés kicsit, bár stock tankként az egyik legjobb, amit eddig láttam a WoT-ban.
Lehet, hogy 50-60 csata után azzal is jobb leszek, mint eddig mindennel, kivéve a KV4-et(#86882) galervin93 : A T29 domb nélkül olyan, mint az RHM ágyú nélkül. Semmit nem ér
(#86895) szbalogh: grat jó lett az arcod
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Habib[HUN] #86962 üzenetére
Azzal a "beteg" ágyúval nem csoda, hogy szereted
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Azt melyik skill csinálja, hogy kiírja, hogy milyen modul sebeződött az ellenségnél?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 29-es körzet: internet, TV, telefon
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kupon kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest