Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.

0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
olivera88
veterán
Húú. Első köröm Minekazeval. Nem tudom jó sikerült-e

Ennyi XP t még egy hajóval se szereztem. -
olivera88
veterán
Csak nekem tűnik úgy hogy a Hipper lövedékei laposabban repülnek? Vagy valóban? Több élet van bennük úgy tűnik, nem hulló falevélként esnek le.
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ennyi. Szépen lecsökkenne a DD játékosok száma úgy ahogy a CV-knél. Őszintén szólva a IJN romboló ág a legkönnyebb a játékban jelenleg így nem csoda, hogy ennyire sok van belőlük. Más nemzetekből a töredéke.
-
válasz
Chabe89
üzenetére
Hát így már én sem.

De amúgy ja, nyugodtan eresszék őket össze. Semmi szükség ennyire csatánként. Értem hogy az emberek nagy része a semmiből szeret támadójátékot játszani, hogy a másiknak esélye se legyen, de ez undorító, ami high tierben megy.
Szerintem a high tier rombolók fenntartási költségeit fel kell tolni az egekbe (ja, a csatahajókét meg levinni, mert eszetlen, hogy a széleken mernek mozogni, és meg lehet érteni őket), a kredithozamot lehúzni a francba, és akkor majd talán kevesebben játszanak egész nap T10 rombolóst.
Mondjuk így jobban belegondolva mi van akkor, ha megnő a várakozási idejük? Vagy ha kidobálja őket az MM?
Egész pontosan a világon semmi. Csomó multis játéknál csinálja ezt az MM, túlélik az emberek, mert szükség van rá a balanszhoz.
Ha x járművel nem tesz be, majd betesz másikkal, ezt meg próbálod később. Nem dől össze a világ. -
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
"The option of limiting the number of DD's in a battle is quick and simple. However it could have a snowball effect on the DD's that are not chosen by the matchmaker. Let's say 10 DD's enter the queue, 6 of them are chosen in a battle, 4 remain in the queue. 10 more DD's enter the queue, the matchmaker let only 6 of them enter a battle. Now, 8 are still waiting in the queue. So in the end, after a critical amount of time (if all of them have the patience to stay in the queue), will the matchmaker throw them all at once in a battle (pure DD battle)? Or will it throw them back to the port?"
Ezt olvasva én nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy valaha is orvosolva lesz.
-
-
Chabe89
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Nem hiába a legtöbb idiótának szerintem a shima az első T10-es hajója. Nagy tudást nem igényel. Aztán mikor sikerül őket befogni látszik milyen ostoba a nagy részük. Remélem egyszer olyan bődületes nerfet kap az a hajó, hogy soha többet nem akarja elővenni senki. Kitakami sorsára fog jutni előbb utóbb.
-
válasz
Chabe89
üzenetére
Azt tudom, hogy sérülékenyek, de ezelőtt is Izyvel, és videók alapján feljebb is működik a taktik, hogy DD vadász vagy, és cirkákat tudsz szívatni füstből, de ezzel valahogy nem megy.
Igen, lecitadellázok cirkálókat közelről, jó a dpm, de a lövegforgás lassúsága csírájában fojtja meg a hajót.
Pl ott vannak az amcsi T5-6 rombolók, azokat élveztem, intenzív játékot nyújtanak, a japán sunyulóssal szemben, és szeretem őket (Farragut megtartós pl).
Ez nekem nem tetszik, ha gunboat vagyok, tudjanak forogni az ágyúim.
Kievet nézegettem, az már tényleg jobbnak tűnik, pár ezer xp kell még az Ognevoi-hoz, de még azon is átszenvedni magam, meh -
olivera88
veterán
Atyaég milyen csapatba kerültem.
Mi lesz itt atyaúristen.

-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A Gnevny egy nagyon jó hajó pedig. Cirkálókat nagyon lehet vele szívatni füstből AP-val. Amúgy az összes orosz DD ilyen felfele, torony, modulok mind papírból van. Ha a Gnevny nem tetszik az Ognevoinál szerintem abba is hagyod, mert az sokkal rosszabb. Kiev utána tűrhető.
-
Mennyit szopok ezzel a rohadt Gnevny-vel... ez egy hányás, szros Minekaze szitává lő, kétszer ellövi a motort, egyszer a ruddert, két ágyúm offra teszi, agyfsz.
Én is eléggé leamortizáltam, de aztán a hátam mögé került, az ágyúk nem tudták követni, rudder beragadva, fordulni sem tudtam tehát.
4 csatából nem tudtam még leszorzózni, a füstje alig tart ki valameddig, nem tudok rendes sebzést bevinni az ágyúkkal, a torpedók pedig használhatatlanok, ez mi komolyan?
Izyaslav-ot nagyon szerettem, gyors ágyúk vannak rajta, simán felvettem a kesztyűt T5 amcsi és japán rombolókkal is, de ez... ez....
Ognevoi is ilyen lesz? -
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, Iowa-ra én is ezt szoktam rakni.

-
-
olivera88
veterán
válasz
Chabe89
üzenetére
De még ott se sok haszon lett volna belőle, mert ha támadás jön ledarálták volna 14-15 km ről.

Más:
Látom van egy nagyszerű camo Hipperre, hát mikor megláttam az árát, 3000 dublon
, oké... Nem írták el véletlen 2 nullával.
? És ha csatánként 3 ezer az már enyhén túlzás.. -
-
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szegény kezdőket nem hagyod játszani.
Nem lesz egy szép sikerélményük se. -
sith7
félisten
Értem a célzásokat, értem ... ez van, van aki tud vele, van aki nem, én nem tudok
Amagival 2x is volt 160k + sebzésem , ezzel a rekord 95k
-
-
-
olivera88
veterán
Megvan a Hipper.
Tetszetős kis hajó, tetszik hogy olyan alacsony a hajó oldala, meg úgy az egész kinézete tetszik, sztem az egyik legszebb mezőnybe.
Látom van új upgrade valami target acquisiotion system, ez mi? -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én is ezt használom, nagyon zavart a gyári sziluettes.
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Még így is sokszor kitakarja a chat a képet mikor zoomolok.
-
-
Outblast
tag
valakinek volt már olyan gondja Aslain pack felrakása után, hogy pl ha meghla és ki akar lépni a dockba akkor nem csinál semmit a játék? csak bezárni lehet az egészet? esetleg tudja valaki melyik mod okozhatja ezt?
-
-
-
olivera88
veterán
A mai nap első csatája, egy Fuso kiszedte a full HP os Yorckomat 15.8 km ről, Detonationt kaptam.
Ilyen se sűrűn van. -
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Borzalom. Olyan kis dolog, és annyira megdobná a játék élvezhetőségét, hogy érthetetlen, hogy vannak benne még ilyen bugok.
Alphánál még azt mondanám természetes, bétánál már húznám a szám, de kint vagyunk már jócskán a bétából.
Sok mai meccs alapján meg kb azt mondom, hogy a sebzésregisztráció is szemétre való, de ehhez már próbálok hozzászokni ugye néhány hónapja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A WoT-nál asszem 3 évnek kellett eltelnie az open státusztól kezdve, hogy limitálják az önjáró lövegek számát oldalanként, szóval türelem.

-
Hát én még mindig nem tudom megérteni, hogy miért jó az a MM, mikor egyik csapatban van 5 DD, másikban 1.
Eredmény egyértelmű.
Most vagy az van, hogy ez totál nem érdekli a WG-t, vagy az, hogy nem tudnak megírni pár sor kódot, ami által a MM nem fosná össze magát attól, ha netán divízióval szembesül. -
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Gondolom 1,5X mint a WOT-ban.

-
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nyilván prémes vagyok.
És ugyan úgy vannak bukószériáim mint amikor nem volt előfizetésem. -
olivera88
veterán
South Carolina Tier 6-7 es hajók között.
Valaki még meg is lepődött chaten, nem akarta elhinni. 

-
válasz
olivera88
üzenetére
A Hatsu olyan jó, hogy inkább eladtam pár hónapja.

De majd vissza kéne venni.. mondjuk nekem nem igazán tetszenek a magasabb szintű japcsi rombolók, elég undorító, amit művelni lehet velük. T5 a legjobb belőle szerintem.Na, a Cleve azért még legtöbbször működik, mint idegnyugtató.

ddt500: ez alapból ilyen jól csenget, vagy prémes vagy?
-
olivera88
veterán
Nem volt rossz kör Isokazeval.
A komolyabb DD ket várom már, Hatsuharu, Fubuki. 

-
ddt500hu
veterán
Nekem most meg van mind a kettő. NC-vel a tegnapi egyetlen csatám így nézett ki.
Eleinte nekem mind a kettő szar volt. Most az Amagival 80 000 az átlagsebzésem az NC-vel meg 75 000. De az Amagival 92 csatám van az NC-vel meg csak 59. Az NC 90 csata magasságában szintén 80 000 körül lesz.
Pontosan ugyan azt tudja a két hajó. Csak másképp.
-
sith7
félisten
válasz
olivera88
üzenetére
Sok embernek bejött, nekem nem
ddt500hu
Párhuzamosan húztam mindkét ágat tier 8 - ig, minden nap mentem több csatát is mindkét 8 -as BB - vel, nem akarom túlragozni az Amagi a kikötőben van, az NC - t már 2 -szer is eladtam, de szerintem most már véglegSokkal jobb csatákat mentem vele, mint az NC - vel, és mint látod a képeden is ott a 7500 sebzés egy sorozatból, míg az NC - vel az sokszor csak 1310 volt ... azért nem mindegy
-
válasz
ddt500hu
üzenetére
Haha, de jó.. az legalább egyenként ráviszi azt a sebzést.. 7500 már nem olyan rossz. Nálam úgy van, hogy a 9 lövedékből bemegy mondjuk 5-6, lepattog mind, 0 sebzéssel, egy-kettő pedig 1350.

Ilyenkor nézek úgy, hogy whaaaat. És csak azért nem lépek ki instant, mert nem akarok teljesen kibszni a csapattal.Szerk: ami jó mostanában, az a Tirp. Igaz, hogy a citadella alkalmi rajta, viszont a felépítményébe minden szögből bele lehet lőni 4-6k-t, az egyáltalán nem rossz, mert hamarabb fogy el, mint érdemben vissza tudna szólni.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Amaginál nem rémlik az ilyesmi

-
Japcsiknál nincs ilyen?
Én szeretem ezt a hajót, mert amikor működik, brutális, és az NC is egész jó volt, de olyan, mintha eldöntené a szerver, hogy mikor hagyja, hogy leadj akármennyi sebzést is vele.
Egyik nap egy álló Amagi egy salvo, másik nap ugyanabban a szögben 1350-ek.ARP hajóknak nem kell slot, mert csak Fuckosukában látod őket, eladni pedig nem tudod.

-
sith7
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ráadásul mindenre 1350
én ezért hagytam abba az NC - nél ezt az ágat
1350 - et beleverek egy cirkálóba, 25 mp reload, bálna mozgás, az meg közbe szétéget -
Chris0321
veterán
Az ARP-s hajók mellé kapunk kikötőhellyet? A wows.hu-n olvastam el a missio feltételeit de ott nem emlékszem, hogy ki lett volna írva.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Igazából csak a high tier ilyen fos már megint. T7-ig minden oké, kapja is az ellenfél, átlagos csapatok, semmi különös. T9-ben olyanokat kapok, hogy egy darab ellen DD-t nem tudnak kipiszkálni a mieink, ők veszítenek 2-3 hajót, mi mindet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ráadásul mindenre 1350, most komolyan, HE-t használjak egy T9 csatahajóban, vagy mi a qki? -
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Gondoltam kicsinálom előbb mielőtt rámlő, de nem így lett mert HE volt betöltve.
Chabe Mi az az RNG? Hallottam már párszor de nem tudom mi az? Csak a jelentését tudom h random number generator.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Marblehead mit tud felmutatni a Murmanszk ellen? Nem igazán látom, miért drágább is nála kicsit.
-
-
olivera88
veterán
Az elébb rátámadtam egy low hites Fusora közelről a Yorckal, hát a végén majdnem én hagytam a ott fogam.
Egy salvot lőtt rám a Fuso, de majdnem elvitte az összes hitem
másodikat már nem tudott lőni szerencsére, ha nem mutatom az oldalam akkor megúsztam volna jóval kisebb sérüléssel. -
válasz
olivera88
üzenetére
Ha erősebb gépem lenne, videóznék.
Ki is léptem akkor, majd talán éjjel megnézem, hajlandó-e adni, ha nem, fizetek egy nap prémet, és meglátjuk. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utoljára az első T6-omnál volt ez... defeat defeat után, prém fizet, win-win-win.
Persze akkor még sokkal jobban noob voltam mint most, szóval valószínű az is benne volt, hogy szarul játszottam.Tudom, tudom, nincs összefüggés, placebo, blabla
-
olivera88
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
"Most még olyan is volt, hogy torpedóm ment át csatahajó közepén, és folytatta útját tovább, békésen.."
Hát ez már képtelenség azért. 
UNTIL THE END OF THE WEEK Get x3 XP for your first victory Ez jó.

-
Hát én megint elég furcsa arcokat vágok játék közben... konkrétan az van, ami elég gyakran, hogy átmennek a lövéseim az ellenséges hajókon, és beadja a csobbanás animációját. A hajó alatt.

Én is nézegetem ezeket a pro Youtubereket eszetlen winrate-tel és sebzéssel, hisz tanulni mindig jó, és náluk valahogy nem látok ilyet, ha valakit eltalálnak, az el van találva. Persze néha látszik, hogy dolgozik az rng ott is, mikor jó helyzetből szar sebzést kapnak, de mégis. Olyan, mintha egy másik játékkal játszanának.
Most még olyan is volt, hogy torpedóm ment át csatahajó közepén, és folytatta útját tovább, békésen..Előbb mentem.. Cleveland, az mindig fun. Volt velem egy másik Cleve, és egy Nürnberg. Ellenséges Fusot támadtuk, 80+ HE lövésem találta el, 0 tűz. Figyeltem arra, milyen szöget zárok be vele, hogy ne mutassam az oldalam (de az orrom sem, mert akkor az AP hosszában cseszi szét a hajót), ráadásul kanyarogtam is egy kicsit, hogy véletlen se legyek ideális célpont.. teljesen mindegy, első salvoja hp-m fele, másosik salvoja a másik fele.
Iowa is csinált ma mókásakat, Mogami oldalába 1350-ek, a citadella helyén, vízvonalon, persze persze.
Overpen mindenen... Kutuzov oldalán, Atago oldalán.. máskor ezek egy-két lövéses hajók, és fogalmam sincs, hogy mitől függ.
-
ddt500hu
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem meg a 94-ik legmagasabb átlagsebzésem van Coloradoval.

[link] -
-
bandiras2
senior tag
Érdekes nap a mai... 7 ből 7 vereség, de ebből 5 olyan, hogy nekik 3 vesztett hajó, nekünk meg mind, vagy alig marad túlélő mire letelik a meccs, de a többi sem volt közel az egálhoz...
Thanks WG...
MM for the win! Fizess, vagy veszítesz! Túl sokat nyertél köcsög!
Ebből a 7 meccsből 6 ban a felső harmadba végeztem. -
-
Chabe89
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Van küldi is. 750.000 sebzésért egy port slot.
-
Ez a 3x szorzó most mire van?
Ja látom eventek között, St Patrick.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 4070 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a Mutsu és a Hatsu is csalódás volt utána.

Hiába volt a nagy rombolós fölény.

Az első 4 csatámban majdnem 600 000dmg-t osztottam ki. 
A célkitűzés az lett volna, hogy eltaláljak valamit vele.

Lehet most fizetem meg a tegnapi sok jó kört.
Ilyen se sűrűn van.