Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Adott egy wp woocommerce oldal. Össze vissza van. Már a wpadminba se tudok belépni. Szeretném resetleni úgy, hogy a termékeim ne vesszenek el.
Cpanelből lehet ilyet manuálisan? Sajnos a restore from backup nem megy cpanleből.....
-
VIBO
őstag
-
VIBO
őstag
Hali
Ajánljatok nekem kérlek egy vitaminos, étrendkiegészítős webshophoz jó templatet pls
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Van valami free megoldás arra, hogy az összes terméket kiexportáljam egy excel fileba árastul?
-
VIBO
őstag
Más kérdés:
Olyat csinál a rendszer, hogy ha szerkesztek egy termék leírást, akkor az oldalon, ha megtekintem a terméket, a leírás résznél nem látszik semmi. Miközben a wp termék szerkesztőben benn van az adat.
Mi lehet ez?
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Milyen export plugint használtok, pl. ha termékek árait akarjátok kiexportálni?
-
VIBO
őstag
Hali
Webmailből kidob a cucc.
Az Ön kérelméből hiányzik a biztonsági token.
Ezt írja. MI lehet?
Azaz érdekes, hogy asztali gépen meg simán beenged ugyan azzal a böngészővel....
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Van egy ilyen cart dropdown ablak. Az a baj vele, hogy túl gyorsan eltűnik. Ha a cart ikonról próbálok rámenni, nagyon gyorsnak kell lennem, hogy ne tűnjön el. Mit tudok tenni?
-
VIBO
őstag
Hali
Woocommerce password nehézséget ti mivel szoktátok állítani. Az alapbeállítás elég horror. Én már ott feladnám a regisztrációt
-
VIBO
őstag
Köszi
Mobil: 53 Desktop: 65
Ez elég gyér mi?
-
VIBO
őstag
Hát srácok ezekhez láma vagyok, nem jutok egyről a kettőre....
-
VIBO
őstag
Sziasztok
Lenne egy wp-s webshopom és szeretném manuálisan lefordítani a részeket magyarra angolról. ehhez milyen plugin kell, hogy lehessen?
Elég kezdő vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ntel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest