- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Bár továbbra is él a 2656-os postban feltett kérdésem is, újabb problémával találkoztam.
feltettem és aktiváltam a "Fast Secure Contact Form" plugint de a plugin fülekre kattintva nem jön elő, így ne tudom élesíteni. ez mitől lehet?: -
rlazol
veterán
Nah,
haladtam némiképp, lényegében úgy néz ki az oldal ahogy szeretném, már csak fel kell tölteni tartalommal.
most ott akadtam el, hogy nem tudom a content area hátterét fehérről feketére állítani. Egyes postok hátterét, keretét igen, de arra nincs szükségem.
A "twenty fourteen" theme-t hazsnálom, az oldal: www.3dvet.huelőre is köszönöm a segítséget.
-
rlazol
veterán
alapokban kérnék segítséget:
nem igazán értem, melyik kifejezés mit jelent.
kiválasztottam a 2014-es témát, beállítottam a fő képet, az ikon képet és a címet. De nem boldogulok a tartalomfeltöltéssel.
Azt szeretném, ha a 3 fő téma egyszerre jelenne meg a főoldalon, bal oldalt pedig pár kisebb menü (contact, alapinfók stb) lennének.
létrehoztam ennek megfelelően 3 menüt - semmi, nem látom őket.
létrehoztam 3 oldalt - ezekből csak egyet látok.
létrehoztam 3 postot - ezeket se látom.
A customizing/widgets-ben a content sidebart beállítottam hogy 3 legyen látható, de nem tudom, ez mire vonatkozik?valami ahhoz hasonlót szeretnék, mint ez a oldal:
http://expatvet.com/
ez is wordpress-vel készült. -
rlazol
veterán
köszönöm a segítséget!
épp elakadtam az adatbázis létrehozásánál, amikor észrevettem, h a szolgáltató alapból is lehetővé teszi applikációk telepítését, és köztük megtaláltam a wordpress-túgy néz ki, sikerült telepítenem, most már csak a honlapot kell megcsinálnom.
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
Nagyon láma kérdésben kérném a segítségetek.
Vettem egy domain-t és egy tartalomszolgáltatónál rámutató tárhelyet.
Letöltöttem a wordpress-t, hogy csinálok rá honlapot, de nem megy... HTML-t alapszinten ismerem, de ezt most szeretném megtanulni.
addig jutottam, h megnyitotta a readme htmlaz install.php-t hogy nyitom meg? felmásolta a tárhelyre, de arra hivatkozva se tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest