- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6527 üzenetére
Nagyjából jó lesz, csak semmi margó nincs baloldalt. Egy blog sablont is néztem, végül is van ami alap, és van amihez jár pár extra.
Valami alap sablont kellene találnom. Facebookkal össze lehet valahogy kötni? Tartalmát megosztani.
Jó lesz ez, gyorsan lehet vele dolgozni, jó tabletre és mobilra is.
Css fájlt gondolom lehet vele adni neki. -
TGWH
őstag
Sziasztok.
Próbálgatom.
Néztem egy direkt három oszlopos sablont, Miyazaki. Hogy a hátteret kinyújtjuk oldalra, az a legkisebb gondom. Lablec jó, oldalt van egy menü amit kikapcsoltam, elvileg amúgy nincs itt semmi tehát nem egészen értem. Bal oldalon tartalom, de csak a 3/4-e használható a monitornak. Miért? Oda tölti be az oldalt amit beállítok. Azt hittem egyszerű lesz, de lehet csak én nem jöttem rá, hogy kell használni. -
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6438 üzenetére
Nem tudom, majd keresek egy ingyeneset. Amíg nincs fent, nem tudom milyen bővítmények vannak, mert nem tudom kipróbálni.
-
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6434 üzenetére
Nem láttam még ilyet, így nem tudom mi van hozzá.
Nem hinném hogy bonyolult lenne.
Köszi, majd meglesem, egy ingyenes próba oldalt regelek neki. -
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6430 üzenetére
Nem kezdem
Csinálok egy portált WordPress-el, feltöltögetem adatokkal, azután majd meglesznek a lekérdezések, csak kiolvastatom az adatbázisból, ha kész, utána már ráérek próbálkozni meg beletanulni. Vagy lesz külső programban. Egyszerre sok lenne tanulni meg próbálgatni.Felmerül a kérdés, mennyire egyszerű adatbázist importálni? Pl. txt fájlokból vagy Excel-ből.
Vagy fordítva. Van adatom, úgyis mysql-ben tárolja, szóval beillesztem a weblapba, kész lesz a tartalmam. Utána exportálom, és úgy viszem be egy külső programba, amivel készítem a lekérdezéseket.
Szóval kész lesz a tartalom. A köztük lévő logikai és halmaz műveletek meg majd egy későbbi fejlesztésbe kerülnek bele.Phpbb fórummal mennyire lehet összekötni?
-
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6430 üzenetére
Azt hittem erre is van valami szerkesztő. Pech. Köszi, akkor elkezdem mysql-ben...
-
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6428 üzenetére
Az lenne az igazi, ha webes felületen egérrel egyszerűen létre tudnék hozni egy adatbázist, amit aztán könnyen be tudnék illeszteni akárhová a html kódba, túlzott gépelés nélkül.
-
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6426 üzenetére
Remek, akkor igazából felesleges.
Mi van helyette? Mivel tudom megoldani, hogy egyszerűen és gyorsan hozzak létre adatbázist, majd könnyen be is tudjam illeszteni a kívánt lekérdezéseket? -
TGWH
őstag
válasz
CharlieDrop #6421 üzenetére
Persze, SQL adatbázisban tárol szinte minden szinte mindent
Most azt hagyjuk, hogy létrehozok egy honlapot, azt amúgy is kell. Alapból a tárhely szolgáltatónál belépek, webes felületen készítek adatbázist. Ezt meghívni sok pöttyögés.
Hogy megy ez WordPress-ben? Mennyire bonyolult webes felületen beleépíteni a honlapba az adatbázis lekérdezéseket? Nem lehet valahol kipróbálni? -
TGWH
őstag
Sziasztok.
Tudom milyen hosszadalmas html meg SQL kódokat írni, mennyire lehet ezt WordPress-el leegyszerűsíteni?
Nem használtam még WordPress-et. Adatbázisokat készítenék, Wikipédia szerű oldallal. Mennyire lenne egyszerű a felhasználóknak a keresés minden formája, mint ha SQL-ben írnám, csak usernek nyilván gombok meg listák kellenek.
Phpbb fórummal mennyire tudom összekötni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest