Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf2
tag
Sziasztok!
Kicsit ki tudnátok okosítani a képek Alternative Text jelentőségével kapcsolatban? Már elolvastam a témában rengeteg cikket angolul-magyarul, de én azt hittem ez arra jó/kell, ha nem tölt be egy kép/valakinek szükséges (Acessability stb.)
Viszont google keresésben rengetegszer hoz fel egy-egy oldalt a weblapról, ahol a képek Alt Text-jét rakja be az alsó leírásba. HTML tagek rendben vannak, használok SEO plugint (RankMath), ahol még javaslatot is tehetek mi jelenjek meg, sitemap, meta description rendben elvileg.
Szedjem ki inkább az összes alt textet? Vagy mi a jó megoldás, egyáltalán mire is való ez?
Köszönöm
előre is a tanácsaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha eleged van a vacakolásból: 3,6 GHz, 12 / 64 GB NAS 6 darab NVMe bővítőhellyel, 2x 2,5 G LAN-nal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
előre is a tanácsaitokat!