- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf2
tag
Sziasztok!
Kicsit ki tudnátok okosítani a képek Alternative Text jelentőségével kapcsolatban? Már elolvastam a témában rengeteg cikket angolul-magyarul, de én azt hittem ez arra jó/kell, ha nem tölt be egy kép/valakinek szükséges (Acessability stb.)
Viszont google keresésben rengetegszer hoz fel egy-egy oldalt a weblapról, ahol a képek Alt Text-jét rakja be az alsó leírásba. HTML tagek rendben vannak, használok SEO plugint (RankMath), ahol még javaslatot is tehetek mi jelenjek meg, sitemap, meta description rendben elvileg.
Szedjem ki inkább az összes alt textet? Vagy mi a jó megoldás, egyáltalán mire is való ez?
Köszönömelőre is a tanácsaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest