- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
csanyiadam #7165 üzenetére
Köszi!
---
Elnézést a sok kérdésért, hiába böngészek, olvasgatok, nem mindenre jövök rá/értem meg magamtól...
Azt sikerült megoldani, hogy a child témában lecseréljem a javascriptet, de mi a helyzet a php fájlokkal? pl. az eredeti témában van egy /minta/jatekok.php. Hiába csináltam a child témában is egymódosított tartalmú /minta/jatekok.php-t. Voltak olyan tippek, hogy a child functions.php-ben cseréljem le a funkciót:if ( ! function_exists( 'credit' ) ) {
/* Display credit mod */
function credit() {
....
}
}
Mondjuk ettől meg kinyúlik az egész oldal(Súlyos hiba történt a webhelyünkön.), de legalább érvényre jut
Nem fog feleslegesen megduzzadni, és átláthatatlanná válni? Egyszerűbbnek/átláthatóbbnak tűnik, ha megtartom az eredeti téma könyvtárstruktúráját, és fájlneveit. Tévednék? -
Taci
addikt
válasz
csanyiadam #6875 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ahogy átnéztem, ezzel is kb. ott vagyok, mint a Divivel (amit meg is vettem 1 hónapja), hogy oké, szép és jó, statikus oldalakhoz nagyon jó, viszont nekem adatbázisból kell frissítgetnem az oldal elemeit, és eddig csak nyűg volt ez a különböző sablonokkal, ezért "mentem visszább", és inkább HTML-ben csináltam meg az egészet.
Szóval a kérdésem tényleg inkább csak az lenne, hogy életképes lehet-e .html oldalakkal operálni WordPress alatt, vagy inkább egy üres sablont (amit előzőleg is említettem pl.) "töltsek" fel a HTML-kódokkal, hogy megmaradjon az oldal váza "PHP alatt"?
Köszi.
-
törölt tag
válasz
csanyiadam #6260 üzenetére
A Joomla azért tűnik elsőre bonyolultabbnak, mert alapkiépítésben is egy ML CMS-nek készült, a WP SL blognak készült, később kapott minimál CMS funkciókat. Két modern Joomla között ezért elég következetes felépítés várható, ez nem mondható el 2 WP oldalról hasonló feltételekkel, mert annyi féle foltoz-kötöz megoldással rakják össze az oldalakat, hogy alig lehet követni.
Ettől függetlenül, erre a felhasználásra manapság szerintem is jobb a WP, mert könnyebb-gyorsabb vele dolgozni.
Szvsz, a WP közösségi támogatása pontosan azért mert alacsony a küszöb jobban elérhető, de éppen ezért kevésbé profi és hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest