- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8926 üzenetére
Én legutóbb egy időpont foglaló, lemondó rendszert írtam, amiben dátum tartományokat lehet kiválasztani, hogy akkor van ügyfél fogadás, és az állandó ügyfelek is dátum tartományokat adhatnak meg, hogy akkor jönnének vagy nem jönnének a szolgáltatásra. Nem igazán találtam semmi hasonlót, a legtöbb időpont foglalónál nem napokat, hanem órát vagy jobb esetben órákat lehet foglalni. A végén írtam egy komplett dátum tartomány kezelő könyvtárat meg naptár megjelenítőt hozzá. Valószínűleg WP-nél is ugyanitt kötöttem volna ki, esetleg áthegesztettem volna az egyik plugint, nem tudom biztosan, viszont ilyen alap dolokkal, mint beléptető rendszer, ügyfél regisztráció, jogosultság kezelés, layout, design, stb. alig kellett volna foglalkoznom, ami tök jó lett volna, mert az érdemi részére tudtam volna koncentrálni a projektnek, és jóval hamarabb végeztem volna vele.
Azért van benne némi extra, mármint van tengernyi hook és wp függvény, amiket érdemes valamilyen szinten fejből tudni, ha gyorsan akar haladni az ember. Viszont tegnap találtam egy tök jó video sorozatot plugin fejlesztésről, meg van dokumentáció is, úgyhogy beleásom magam, aztán néhány hét múlva már menni fog szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest