Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
kevesbence #8706 üzenetére
... én hülye vagyok a kódoláshoz, ezért amikor nekem kellett egy „hasonló” problémát megoldanom, akkor a ChatGPT-hez fordultam.
Az én problémámat hibátlanul oldotta meg.A te problémádat is feldobtam neki, ezt írta:
A MySQL triggerek esetében fontos figyelembe venni néhány dolgot, amik segíthetnek elhárítani az ilyen típusú problémákat. Az általad megadott trigger látszólag helyes, de vannak olyan okok, amelyek miatt nem fut meg minden alkalommal. Itt van néhány dolog, amit érdemes ellenőrizni:
1. Triggers engedélyezése: Bizonyos környezetekben a trigger-ek letilthatók. Győződj meg róla, hogy a MySQL beállításokban engedélyezve vannak a trigger-ek. Ellenőrizd a--trigger
vagy--skip-trigger
beállításokat, és győződj meg róla, hogy a trigger-ek engedélyezve vannak.
2. Frissítési események: A triggered általában egy meghatározott eseményre reagál, például az INSERT, UPDATE vagy DELETE műveletekre. A jelenlegi triggered csak azAFTER UPDATE
eseményre reagál. Győződj meg róla, hogy a szükséges események történnek meg. AzAFTER UPDATE
azt jelenti, hogy a bejegyzés módosítása után fut le, de ha a bejegyzés módosítása nem történik meg (például a státusz nem változik), akkor a trigger sem fut le.
3. Kivételek és hibák: Ellenőrizd a MySQL hibajegyzéket, hogy lássd, van-e valamilyen hiba vagy kivétel, ami miatt a trigger nem fut le. Használhatod aSHOW TRIGGERS
parancsot a trigger állapotának ellenőrzésére.
4. Adatbázis séma változások: Ha a WordPress vagy a táblák sémája változik, akkor a trigger működése is befolyásolhatja. Győződj meg róla, hogy a táblák és a triggerek összhangban vannak az aktuális WordPress verzióval és a használt bővítményekkel.
5. Hibakeresési naplózás: Hozz létre egy naplózást a trigger belsejében, hogy követhesd, mikor fut le, és milyen adatokkal. Így könnyebb lehet megtalálni a problémát.
6. Szintaktikai hibák: Bár a megadott trigger szintaktikailag helyesnek tűnik, azért is ellenőrizd, hogy nincsenek-e rejtett szintaktikai hibák vagy helytelen karakterek a kódban.Ezen lépések segíthetnek azonosítani és javítani a trigger nem futtatásának problémáit. Ha továbbra is gondok vannak, akkor további információra lehet szükség a konkrét környezetedről és az adatbázisod struktúrájáról ahhoz, hogy pontosabb segítséget nyújthassak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest